Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

De nieuwste Ford Kuga

Beschikbaar eind 2019 bij Ardea AutoOp de hoogte blijven

De Ford Kuga is volledig vernieuwd en word eind 2019 verwacht bij Ardea Auto!

Innoverend en vernieuwend

De Kuga is leverbaar als Plug-in Hybrid

De nieuwe Kuga Plug-in Hybrid brengt u overal naartoe dankzij de twee aandrijvingen. Met de elektrische aandrijving kunt u korte ritten maken zonder uitstoot! Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat u deze moeiteloos kunt afleggen terwijl de batterij opgeladen wordt.

De volledig nieuwe Kuga is uitgerust met nog meer intuïtieve en comfortverhogende assistentiesystemen en biedt optimale connectiviteit onderweg, met intelligente technologie als het FordPass Connect-modem, een inductielader voor smartphones en het SYNC 3 infotainmentsysteem. Een premium B&O audiosysteem zorgt voor een hoogwaardige audiobeleving aan boord. Het nieuwe 12.3-inch LCD met een high-definition kleurenscherm instrumentencluster biedt meer informatie, is intuïtiever te bedienen en makkelijker te lezen.

“Kuga-rijders vertelden ons dat ze klaar waren voor een nog emotioneler design. Daar hebben we naar geluisterd: onze nieuwe Kuga oogt ranker, lager en breder – hij maakt je enthousiast, alleen al door ernaar te kijken”

De Kuga Hybrid is uitgerust met een zelfopladende hybride aandrijflijn die bestaat uit een elektromotor/generator, lithium-ion accupakket, 2.5-liter Atkinson benzinemotor en een door Ford ontwikkelde automatische CVT-transmissie.

De snel schakelende automatische achttrapstransmissie is ontwikkeld om het verbruik verder te verlagen en de prestaties te verbeteren. De motoren zijn uitgerust met de Start-Stop-technologie om het verbruik zo laag mogelijk te houden.