Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

De nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybride

Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging

De nieuwe Ford Kuga trekt de aandacht en spreekt tot de verbeelding.

Innoverend en vernieuwend

De Kuga is leverbaar als Plug-in Hybrid

De nieuwe Kuga Plug-in Hybrid brengt u overal naartoe dankzij de twee aandrijvingen. Met de elektrische aandrijving kunt u korte ritten maken zonder uitstoot! Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat u deze moeiteloos kunt afleggen terwijl de batterij opgeladen wordt.

De volledig nieuwe Kuga is uitgerust met nog meer intuïtieve en comfortverhogende assistentiesystemen en biedt optimale connectiviteit onderweg met intelligente technologie.

Met de oplaadbare hybride nieuwe Kuga hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden. Je kunt tot 56 kilometer rijden zonder
uitstoot met de geavanceerde elektrische aandrijflijn, die je aan elke netstroombron kunt opladen. En tijdens langere ritten neemt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor
het werk efficiënt over of maak je gebruik van het gecombineerde vermogen van 165 kW (225 pk).

Ontdek die efficiëntie, maar ook het dynamische interieur en de innovatieve rijhulpsystemen in onze showroom.
Maak kennis met gelimiteerde modellen met € 1.305 introductievoordeel en éxtra veel luxe zoals een handsfree achterklep, waar je ook nog eens éxtra snel in wegrijdt. Een proefrit zal je overtuigen van het comfort.

Voor elk wat wils

Informeer voor de aankoop, financiering of (private) lease voorwaarden bij onze verkoopadviseurs of laat een offerte op maat opstellen

“Kuga-rijders vertelden ons dat ze klaar waren voor een nog emotioneler design. Daar hebben we naar geluisterd: onze nieuwe Kuga oogt ranker, lager en breder – hij maakt je enthousiast, alleen al door ernaar te kijken”

De Kuga Hybrid is uitgerust met een zelfopladende hybride aandrijflijn die bestaat uit een elektromotor/generator, lithium-ion accupakket, 2.5-liter Atkinson benzinemotor en een door Ford ontwikkelde automatische CVT-transmissie.

De snel schakelende automatische achttrapstransmissie is ontwikkeld om het verbruik verder te verlagen en de prestaties te verbeteren. De motoren zijn uitgerust met de Start-Stop-technologie om het verbruik zo laag mogelijk te houden. 

De Kuga combineert een hybride vermogen van 225pk, samen met een brandstofverbruik en een CO2-uitstoot van slechts 32g CO2/km. Het elektrische bereik is maar liefst maximaal 56km en laadt volledig op in minder dan 3,5 uur.

Met de nieuwe Ford Kuga hoef je nergens op in te leveren. Zeilboot of caravan trekken? Hij laat je niet in de steek met z’n indrukwekkende trekkracht tot 1800 kg. Je kan de trekhaak zelfs elektrisch laten verdwijnen of volledig afnemen.