Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

De nieuwe Ford Kuga Plug-In Hybride

Beschikbaar begin 2020 bij Ardea AutoOp de hoogte blijven

De Ford Kuga is volledig vernieuwd en word begin 2020 verwacht bij Ardea Auto!

Innoverend en vernieuwend

De Kuga is leverbaar als Plug-in Hybrid

De nieuwe Kuga Plug-in Hybrid brengt u overal naartoe dankzij de twee aandrijvingen. Met de elektrische aandrijving kunt u korte ritten maken zonder uitstoot! Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat u deze moeiteloos kunt afleggen terwijl de batterij opgeladen wordt.

De volledig nieuwe Kuga is uitgerust met nog meer intuïtieve en comfortverhogende assistentiesystemen en biedt optimale connectiviteit onderweg met intelligente technologie.

“Kuga-rijders vertelden ons dat ze klaar waren voor een nog emotioneler design. Daar hebben we naar geluisterd: onze nieuwe Kuga oogt ranker, lager en breder – hij maakt je enthousiast, alleen al door ernaar te kijken”

De Kuga Hybrid is uitgerust met een zelfopladende hybride aandrijflijn die bestaat uit een elektromotor/generator, lithium-ion accupakket, 2.5-liter Atkinson benzinemotor en een door Ford ontwikkelde automatische CVT-transmissie.

De snel schakelende automatische achttrapstransmissie is ontwikkeld om het verbruik verder te verlagen en de prestaties te verbeteren. De motoren zijn uitgerust met de Start-Stop-technologie om het verbruik zo laag mogelijk te houden. 

De Kuga combineert een hybride vermogen van 225pk, samen met een brandstofverbruik en een CO2-uitstoot van slechts 32g CO2/km. Het elektrische bereik is maar liefst maximaal 56km en laadt volledig op in minder dan 3,5 uur.

Met de nieuwe Ford Kuga hoef je nergens op in te leveren. Zeilboot of caravan trekken? Hij laat je niet in de steek met z’n indrukwekkende trekkracht tot 1800 kg. Je kan de trekhaak zelfs elektrisch laten verdwijnen of volledig afnemen.

Ardea Auto Ford Valentijn aanbiedingenAltijd een perfecte match op een nieuwe Ford uit voorraad

Het maakt niet uit wat uw keuze is, Ardea Auto heeft voor u de beste aanbieding. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst € 7.510,-. Kies een Fiesta voor € 15.995,-, rijdt een nieuwe Focus vanaf € 24.245,- of profiteer van het Ardea Auto introductievoordeel op de Puma!

Stapt u liever in een scherp-geprijsde occasion? Met ruim 700 occasions in alle prijsklassen zult u ongetwijfeld uw nieuwe liefde op 4 wielen vinden.

Dit Valentijn weekend staan wij klaar om u te koppelen aan de de perfecte match.