Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

De Ford Kuga

Life is out there. Are you?Vraag een offerte aan

Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk.

Ford Kuga

De Ford Kuga is van binnen en van buiten compleet gerestyled met opvallende vormen en er zijn verbeteringen aangebracht door middel van slimme systemen en technieken. Met onder andere de nieuwe 1.5 liter Ecoboost benzinemotor heeft de nieuwe Ford Kuga betere prestaties en meer efficiëntie. De Ford Kuga is leverbaar in diverse uitvoeringen, zoals:
·         Titanium
·         De sportieve ST-Line
·         De exclusief Vignale uitvoering, deze wordt exclusief geleverd door de Ford Stores Ardea Auto Den Haag en Amsterdam Zuid Oost.

Ervaar de krachtige motoren, luxe afwerking en alle innovatieve Ford technologieën in de Ford Kuga

Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod van de Ford Kuga, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat. Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Kuga. U kunt bij een van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen, het luxe uitrustingsniveau en de slimme Ford technologieën kunt ervaren! De Ford Kuga is in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto.

De wereld is van u met de Ford Kuga

De Ford Kuga weerspiegelt perfect uw ambitieuze, zelfverzekerde karakter. Deze auto heeft moderne technieken, een fraai design en uitstekende prestaties: de Ford Kuga is de ideale partner voor uw avontuurlijke en ondernemende geest. Uitgerust met mooie extra’s

Ga voor duurzaamheid

Welke motor u ook kiest voor uw Ford Kuga: hij voldoet aan de Euro Stage 6-emissienormen. Voor benzinemotoren houdt deze norm in dat de uitstoot van koolstofmonoxide maximaal 1,0 g/km mag zijn. Voor koolwaterstof geldt een uitstoot van maximaal 0,10 g/km, voor stikstofoxide maximaal 0,06 g/km en voor fijnstof maximaal 0,005 g/km. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Kuga? Neem dan contact op met een van de Ardea Auto vestigingen.

Het openen of sluiten van de achterklep van de nieuwe Kuga is eenvoudig, zelfs wanneer u uw handen vol heeft.

Ford Kuga’s Intelligente AWD systeem monitort voortdurend waar vermogen nodig is en past automatisch de vereiste torsie toe op elk wiel.

Hoewel het geavanceerde design direct merkbaar is, is het de aandacht die de Ford Kuga aan het detail besteedt, dat hem onderscheidt van anderen.