Ford Kuga

De nieuwe Ford Kuga is een ruime, stoere en stijlvolle SUV met innovatieve en toonaangevende Ford technologieën die de veiligheid, het comfort en de rijeigenschappen bevorderen. In combinatie met de krachtige en zuinige motoren levert de Ford Kuga uitstekende prestaties, bij een laag brandstofverbruik! Deze stoere Ford SUV voelt zich thuis op elk terrein.

Ervaar de krachtige motoren, luxe afwerking en alle innovatieve Ford technologieën!

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod van de Ford Kuga, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Kuga. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen, het luxe uitrustingsniveau en de slimme Ford technologieën kunt ervaren! De Ford Kuga is uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto.

Zodra u de deur sluit, gaat er een nieuwe wereld open.

Slimme technologie

De Ford Kuga behoort tot de meest intelligente SUV’s ooit. De Ford Kuga is leverbaar met een slim All-Wheel Drive-systeem voor optimale grip onder alle omstandigheden, waarbij het systeem het vermogen en de tractie continue aanpast aan de wegomstandigheden. De Ford Kuga heeft een handsfree achterklep welke geopend kan worden met een simpele voetbeweging onder de achterbumper, zodat u makkelijk spullen kan inladen.

De Ford Kuga is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren welke Ford technologie nog meer leverbaar is voor de Ford Kuga.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Het openen of sluiten van de achterklep van de nieuwe Kuga is eenvoudig, zelfs wanneer u uw handen vol heeft.

Hoewel het geavanceerde design direct merkbaar is, is het de aandacht die de Ford Kuga aan het detail besteedt, dat hem onderscheidt van anderen.

Ford Kuga's Intelligente AWD systeem monitort voortdurend waar vermogen nodig is en past automatisch de vereiste torsie toe op elk wiel.

Duurzaam

De Ford Kuga is leverbaar met geavanceerde Ford EcoBoost benzinemotoren of Econetic dieselmotor. De motoren zijn toonaangevend op het gebied van prestaties, brandstofverbruik en CO2-uitstoot.  De Kuga is milieuvriendelijker dan zijn voorganger waarbij het verbruik voor de dieselmotor met 10% is afgenomen en voor de benzinevariant met maar liefst 25%.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Kuga?