Ford Kuga

De vernieuwde Ford Kuga is van binnen en van buiten compleet gerestyled met opvallende vormen en verbeteringen met slimme systemen en technieken. Met onder andere de nieuwe 1.5 liter Ecoboost benzinemotor heeft de nieuwe Ford Kuga betere prestaties met meer efficiëntie. De nieuwe Ford Kuga is leverbaar in diverse uitvoeringen waaronder de Titanium, de sportieve ST-Line of als exclusief ✓ Vignale uitvoering.

✓ De Vignale wordt exclusief geleverd door de Ford Stores Ardea Auto Den Haag of Amsterdam Zuid Oost.

Brochure opvragen

Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk.

Ervaar de krachtige motoren, luxe afwerking en alle innovatieve Ford technologieën in de Ford Kuga

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod van de Ford Kuga, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met een van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Kuga. U kunt bij een van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen, het luxe uitrustingsniveau en de slimme Ford technologieën kunt ervaren! De Ford Kuga is uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto.

De wereld is van u.

De nieuwe Ford Kuga weerspiegelt perfect uw ambitieuze, zelfverzekerde karakter. Met zijn nieuwe technieken, fraai design en prestaties is de nieuwe Ford Kuga de ideale partner voor uw avontuurlijke en ondernemende geest.

Relevante pagina's

Ford transit custom | Occasions garantie | Prive lease

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Het openen of sluiten van de achterklep van de nieuwe Kuga is eenvoudig, zelfs wanneer u uw handen vol heeft.

Hoewel het geavanceerde design direct merkbaar is, is het de aandacht die de Ford Kuga aan het detail besteedt, dat hem onderscheidt van anderen.

Ford Kuga's Intelligente AWD systeem monitort voortdurend waar vermogen nodig is en past automatisch de vereiste torsie toe op elk wiel.

Ga voor duurzaamheid

Welke motor u ook kiest voor uw Ford Kuga: hij voldoet aan de Euro Stage 6-emissienormen. Voor benzinemotoren houdt deze norm in dat de uitstoot van koolstofmonoxide maximaal 1,0 g/km mag zijn. Voor koolwaterstof geldt een uitstoot van maximaal 0,10 g/km, voor stikstofoxide maximaal 0,06 g/km en voor fijnstof maximaal 0,005 g/km. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Kuga? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.