De Ford Kuga

Life is out there. Are you?Vraag een offerte aan

Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk.

Ford Kuga

De Ford Kuga weerspiegelt perfect uw ambitieuze, zelfverzekerde karakter. Met zijn nieuwe technieken, fraai design en prestaties is de nieuwe Ford Kuga de ideale partner voor uw avontuurlijke en ondernemende geest.

Kies de Kuga die bij je past
met het elegante ontwerp, de indrukwekkende geïntergreerde technoligieën en de uitstekende reeks motoropties, is elke uitvoering van de Ford Kuga een perfecte keuze. De Kuga is beschikbaar in een Trend, Titanium, ST-line en Vignale uitvoering.

Ga voor duurzaamheid

Welke motor u ook kiest voor uw Ford Kuga: hij voldoet aan de Euro Stage 6-emissienormen. Voor benzinemotoren houdt deze norm in dat de uitstoot van koolstofmonoxide maximaal 1,0 g/km mag zijn. Voor koolwaterstof geldt een uitstoot van maximaal 0,10 g/km, voor stikstofoxide maximaal 0,06 g/km en voor fijnstof maximaal 0,005 g/km. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Kuga? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.

Het openen of sluiten van de achterklep van de nieuwe Kuga is eenvoudig, zelfs wanneer u uw handen vol heeft.

Ford Kuga’s Intelligente AWD systeem monitort voortdurend waar vermogen nodig is en past automatisch de vereiste torsie toe op elk wiel.

Hoewel het geavanceerde design direct merkbaar is, is het de aandacht die de Ford Kuga aan het detail besteedt, dat hem onderscheidt van anderen.