Compact van buiten maar verrassend ruim van binnen!

De nieuwe Ford KA+ kunt u bij Ardea Auto bezichtigen en proefrijden!

Licht en flexibel, soepel en zelfverzekerd. De KA+ reageert perfect op alle rij omstandigheden. Slimme technologieën zorgen ervoor dat iedere rit ontspannen en veiliger zijn voor u en uw passagiers. In uw KA+ is iedere trip een genot.

Nu te zien bij Ardea Auto.

De nieuwe Ford Ka+ is per direct te bestellen en staat in de showroom bij Ford dealer Ardea Auto!

Het elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) controleert continu de voortgang van uw auto en merkt het als u van de koers afwijkt of begint te slippen.

Met MyKey kunt u de auto-instellingen aanpassen aan individuele bestuurders. Wanneer u de auto aan iemand uitleent, kunt u de maximumsnelheid, een herinnering voor het omdoen van de veiligheidsgordel en zelfs het maximumvolume voor het audiosysteem instellen.

De elektrische stuurbekrachtiging (EPAS) past zich automatisch aan om gemakkelijker en lichter te kunnen sturen bij het inparkeren en om steviger te kunnen sturen voor meer controle op snelwegen.

Meer over de nieuwe Ford Ka+

De KA+ is compact van buiten, maar verrassend ruim van binnen. De achterbank is breed genoeg om gemakkelijk plaats te bieden aan drie passagiers, en dankzij de riante beenruimte rijden ook lange mensen comfortabel met u mee. De KA+ heeft een energieke 1.2-liter Ti-VCT benzinemotor die snel reageert. De motor is verkrijgbaar in een uitvoering met 70 pk of met 85 pk. Beide uitvoeringen verbruiken slechts 4,9 (of zelfs 4,7*) liter per 100 kilometer. Geniet van voordelig rijden!