Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

Ford Ka+

Compact van buiten maar verrassend ruim van binnen!Vraag een offerte aan

Licht en flexibel, soepel en zelfverzekerd

De Ford Ka+

Slimme technologieën zorgen ervoor dat iedere rit ontspannen en veilig zijn voor u en uw passagier. Door het speciaal afgestelde Electric Power-Assisted Steering rijdt de KA+ soepel en zelfverzekerd. De achterbank is breed genoeg om ruimte te bieden aan drie passagiers en door de riante beenruimte rijden ook lange mensen comfortabel met u mee.

Parkeren is een fluitje van een cent, stadsverkeer vormt geen enkel probleem en rijden op de snelweg is ontspannen en plezierig. Met het slimme cruise control-systeem met verstelbare snelheidsbegrenzer blijf je constant op de gekozen snelheid rijden, zodat je niet het risico loopt de maximale snelheid te overschrijden.

Waar kiest u voor?

Informeer voor de aankoop, financiering of (private) lease voorwaarden bij onze verkoopadviseurs of laat een offerte op maat opstellen

Voel je veilig

Veilig over weg is wel zo fijn. Daarom is de Ka+ uitgerust met slimme veiligheidsvoorzieningen. Zo houd hij bijvoorbeeld de bandenspanning in de gaten en geeft je een seintje als ze extra lucht nodig hebben.

Het elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) controleert continu de voortgang van uw auto en merkt het als u van de koers afwijkt of begint te slippen.

Met MyKey kunt u de auto-instellingen aanpassen aan individuele bestuurders. Wanneer u de auto aan iemand uitleent, kunt u de maximumsnelheid, een herinnering voor het omdoen van de veiligheidsgordel en zelfs het maximumvolume voor het audiosysteem instellen.

De elektrische stuurbekrachtiging (EPAS) past zich automatisch aan om gemakkelijker en lichter te kunnen sturen bij het inparkeren en om steviger te kunnen sturen voor meer controle op snelwegen.