Ford Focus

De Ford Focus RS heeft een indrukwekkende uitstraling en een krachtig vermogen. Deze stoere auto is verkrijgbaar in verschillende kleuren, variërend van wit tot verschillende grijstinten, zwart en blauw. Verder stelt u eenvoudig uw eigen auto samen. Kies uit verschillende soorten bekleding, accessoires zoals een glazen dak, elektrisch bedienbare kindersloten en een navigatiesysteem voor de wegen in West-Europa.

De bestverkochte auto ter wereld is nu nog beter geworden.

Schaf nu een unieke Ford Focus RS aan bij Ardea Auto

De Ford Focus RS is een unieke auto. Hiervan worden er namelijk slechts een paar duizend gemaakt. Deze auto is de opvolger van de Ford Focus ST. De Focus RS is, meer dan welke Ford dan ook, ontworpen voor het rijden in de stad. Toch heeft de auto een stoer uiterlijk, dat is gebaseerd op de Ford Focus ST, het sportmodel van Ford. Daarom kreeg de Focus RS verbrede wielkasten en een voorspoiler. Dus zoekt u een stadsauto die toch een sportieve uitstraling heeft? Schaf een Ford Focus RS aan bij Ardea Auto!

IN DE UITVERKOOP

Met het nieuwe Ford Focus model op komst is het huidige model aantrekkelijk geprijsd!

Met zijn turbocompressor, directe inspuiting en diamantachtige coating op de zuigerveren levert de Ford EcoBoost motor dezelfde prestaties als een grotere motor, maar dan zuiniger!

Het SYNC3 systeem leest uw binnengekomen SMS berichten voor. Het gehele systeem is eenvoudig bedienbaar via het 8inch touchscreen.

De Ford Focus is leverbaar in verschillende carrosserievormen. Zo kiest u zelf het model wat het beste binnen uw wensen en leefomgeving past.

Ga voor een krachtige stadsauto

Kom langs voor een krachtige stadsauto met een turbogeladen Ford Zetec motor met een cilinderinhoud van 2 liter en 215 PK.  Dat is de Ford Focus RS. Door zijn bescheiden voorkomen is fileparkeren en manoeuvreren door smalle straatjes een eitje. Stel nu zelf uw unieke Ford samen bij een Ardea Auto vestiging bij u in de buurt!

Interessante pagina's:

Ford Fiesta ST | Grote beurt auto | APK check