Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

De nieuwe Ford Focus

Profiteer van het Ford-dealer Stern aanschafvoordeel!Vraag een offerte aan

Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte… wat wil je nog meer?

De nieuwe Ford Focus

De Ford Focus is voorzien van een chique en sportief design, een schitterende cockpit en verbeterde technologieën. De Ford Focus is leverbaar met toonaangevende EcoBoost-benzinemotoren en ECOnetic-dieselmotoren, met een laag verbruik en een lage CO2-uitstoot. Bewonder de Ford Focus bij uw Ford-dealer Stern vestiging.

Ford Focus: toonaangevende techniek voor gunstige gebruikslasten en een gunstige netto bijtelling!

De Ford Focus is voorzien van een fraai gestroomlijnde buitenkant met het kenmerkende Ford gezicht en toonaangevende technologieën. De Ford Focus is ook leverbaar met twee extra moderne motoren: de 1.5 EcoBoost benzinemotor en een 1.5 TDCi dieselmotor. Bij beide motoren geldt dat u kunt profiteren van ongekend krachtige prestaties, een laag brandstofverbruik en een geringe milieubelasting. Het brandstofverbruik is tot wel 19% gereduceerd en de CO2-uitstoot is ook significant afgenomen. De basismotor voor de nieuwe Ford Focus is de 1.0 EcoBoost, welke drie keer op rij tot ‘International Engine of the Year’ is verkozen. Met deze toonaangevende benzinemotor stoot de Ford Focus slechts 99 gram CO2 per kilometer uit. U profiteert van de uiterst gunstige gebruikslasten en als zakelijke rijder van een gunstige netto bijtelling, zowel bij de benzine- als diesel-modellen. Wilt u de Ford Focus leasen? Dan profiteert u van aantrekkelijke financieringsvoorstellen.

Kies nu zelf!

De Ford Focus is met Private lease al te verkrijgen vanaf €333,- p/mns op basis van 10.000 km’s per jaar en 60 maanden of met Ford Options al vanaf €179,- p/mnd!

Slimme technologieën in de nieuwe Focus

De Ford Focus is de eerste Ford in Europa die leverbaar is met het moderne SYNC3-systeem. Dit geavanceerde in-car connectiviteitssysteem met een touchscreen als bedieningspaneel en geavanceerde spraakbesturing zorgt ervoor dat u eenvoudig toegang heeft tot audio, navigatie, climate control en uw mobiele telefoon! Met de geavanceerde spraakbesturing kunt u uw aandacht richten op de weg. Dat is natuurlijk essentieel tijdens het autorijden. Voor automatisch handsfree inparkeren is het systeem uitgebreid met de mogelijkheid voor loodrecht inparkeren in parkeervakken op een parkeerplaats. Ook automatisch fileparkeren blijft natuurlijk onderdeel van deze technologie. De verbeterde Active City Stop werkt nu tot snelheden van 50 km/u. De Ford Focus is van alle gemakken voorzien.

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan

De fijne rijeigenschappen van de Ford Focus zijn door dit automerk nog verder ontwikkeld door het toepassen van vernieuwde wielophanging, aangepaste schokdempers, Electric Power Assist Steering en een compleet nieuw ESP-systeem. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Focus? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Ford-dealer Stern vestiging.

Wil je power op de weg, maar tegelijkertijd zuinig rijden? Dan krijg je deze ideale combinatie in de vorm van krachtige en brandstofvriendelijke motoren, uitgevoerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automaat met 8 versnellingen. Terwijl z’n fraaie en aerodynamische design hem nog een stukje sneller en zuiniger maakt.

Stap in de compleet vernieuwde Ford Focus , het interieur zal u aangenaam verassen en is van alle gemakken voorzien.

Alle nieuwe beschikbare veiligheidstechnieken vind u terug in de Focus, u wordt gewaarschuwd en geholpen voor obstakels in het verkeer.