Ford Focus

De Ford Focus is voorzien van een nieuw, chique en sportief design, een nieuwe cockpit en verbeterde technologieën. De nieuwe Ford Focus is leverbaar met toonaangevende EcoBoost-benzinemotoren en ECOnetic-dieselmotoren, met een laag verbruik en een lage CO2-uitstoot. U kunt de Ford Focus nu bewonderen bij uw Ardea Auto vestiging.

Ford Focus: compleet nieuw design en toonaangevende techniek voor gunstige gebruikslasten en netto bijtelling!

De nieuwe Focus is voorzien van een fraai gestroomlijnd exterieur met het kenmerkende nieuwe Ford gezicht, nieuwe aandrijflijnen en toonaangevende technologieën. De nieuwe Ford Focus is nu ook leverbaar met twee compleet nieuwe motoren: de 1.5 EcoBoost benzinemotor en een 1.5 TDCi dieselmotor. Bij beide motoren geldt dat u kunt profiteren van ongekend krachtige prestaties, een laag brandstofverbruik, en een geringe milieubelasting. Het brandstofverbruik is tot wel 19% gereduceerd en de CO2-uitstoot is ook significant afgenomen. De basismotor voor de nieuwe Ford Focus is de 1.0 EcoBoost, welke dit jaar voor de derde keer op rij tot ‘International Engine of the Year’ is verkozen. Met deze toonaangevende benzinemotor stoot de Ford Focus slechts 99 g/km CO2 uit. U profiteert van de uiterst gunstige gebruikslasten en als zakelijke rijder van een gunstige netto bijtelling, zowel bij de benzine- als diesel-modellen.

De bestverkochte auto ter wereld is nu nog beter geworden.

Slimme technologieën in de nieuwe Focus

De nieuwe Ford Focus is de eerste Ford in Europa die leverbaar is met het compleet nieuwe SYNC3. Dit geavanceerde in-car connectiviteitssysteem met een touchscreen als bedieningspaneel en geavanceerde spraakbesturing zorgt ervoor dat u eenvoudig toegang heeft tot audio, navigatie, climate control en uw mobiele telefoon!

Met de geavanceerde spraakbesturing kunt u uw aandacht focussen op de weg zelf en dat is natuurlijk essentieel tijdens het autorijden. Voor automatisch handsfree inparkeren is het systeem uitgebreid met de mogelijkheid voor loodrecht inparkeren in parkeervakken op een parkeerplaats. Ook automatisch fileparkeren blijft natuurlijk onderdeel van deze technologie. De verbeterde Active City Stop werkt nu tot snelheden van 50 km/u. De nieuwe Ford Focus is van alle gemakken voorzien.

IN DE UITVERKOOP

Met het nieuwe Ford Focus model op komst is het huidige model aantrekkelijk geprijsd!

Met zijn turbocompressor, directe inspuiting en diamantachtige coating op de zuigerveren levert de Ford EcoBoost motor dezelfde prestaties als een grotere motor, maar dan zuiniger!

Het SYNC3 systeem leest uw binnengekomen SMS berichten voor. Het gehele systeem is eenvoudig bedienbaar via het 8inch touchscreen.

De Ford Focus is leverbaar in verschillende carrosserievormen. Zo kiest u zelf het model wat het beste binnen uw wensen en leefomgeving past.

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan

De fijne rijeigenschappen van de Focus zijn door Ford nog verder ontwikkeld door het toepassen van vernieuwde wielophanging, aangepaste schokdempers, Electric Power Assist Steering en een compleet nieuw ESP-systeem. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Focus? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.