Ford Fiësta aanbieding

Iedereen koopt nu een Ford Fiësta!

Bereken direct uw inruilwaarde

 

De Ford Fiesta is een sportieve personenauto uit het B-segment, met een modern design en de meest toonaangevende Ford technologieën die de veiligheid, de sublieme rijeigenschappen, het gebruiksgemak en het comfort ten goede komen. Dit in combinatie met uiterst zuinige en krachtige Ford EcoBoost benzinemotoren of ECOnetic TDCI dieselmotoren, maken de Fiesta een uiterst complete en unieke auto in het compacte middenklasse segment.

De Ford Fiesta wordt geleverd in 4 verschillende uitvoeringen, te weten de Style, Titanium, Sport en zeer snelle ST uitvoering.

Ervaar het stoere design, de fijne motoren en de slimme technologie!

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod aan Ford Fiesta’s, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Fiesta. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen en de Ford technologieën kunt ervaren. De Ford Fiesta is uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto.

 

 

Bereken hier uw inruilwaarde