Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

De Ford Fiesta

Visionair, ingenieus en opmerkelijkVraag een brochure aan

De Ford Fiesta is intelligent, stijlvol en garandeert u van een veilige omgeving.

Tal van keus

De Ford Fiesta is leverbaar in diverse uitvoeringen

Afhankelijk van uw wensen en motorische voorkeuren zijn er verschillende uitvoeringen van de Ford Fiesta leverbaar. De Trend uitvoering voldoet al snel aan al uw minimale wensen, Titanium is van meer gemak en luxe voorzien als de Trend niet voldoet. De ST-Line heeft alle kenmerken van de sportieve ST uitvoering, Vignale staat voor de meest exclusieve lijn met een stijlvolle afwerking in- en rondom de Fiesta, de Active staat hoger op zijn poten en levert rijplezier voor de avontuurlijke Ford Fiesta bezitter en tot slot de droom van iedere fanaat, de enige échte ST-3!

Ardea Auto

Uitstraling en rijplezier

Als eigenaar of bestuurder komt u niets tekort.

Het interieur is compleet afgewerkt waarin u onder andere een 8-inch scherm terugvindt voor o.a. navigatie, telefoon en audio entertainment van Bang & Olufsen.

De nieuwe Ford Fiesta kan worden uitgerust met veiligheidssystemen die normaal gesproken alleen te vinden zijn in grote premium modellen zoals adaptieve cruise control, pre-collision assist met pedestrian detection, lane keep aid en nog veel meer.

Als slimme technologieën bij u thuis werken zoals het hoort, waarom zouden ze dat dan ook niet in uw auto doen? Dat is precies waarom de nieuwe Ford Fiesta is uitgevoerd met SYNC 3 om uw leven makkelijker te maken.

De nieuwe Ford Fiesta zit boordevol geavanceerde technieken die u, uw passagiers en uw auto beschermen bij een ongeval. Belangrijke functies zijn onder andere Active City Stop en SYNC 3 met Emergency Assistance.

Met Adaptive Cruise Control kiest u de snelheid en de cruisecontrol past zich ook aan. Zodra de ingebouwde radarsensor een voorligger signaleert, verlaagt het systeem uw snelheid, zodat u niet te dicht op de voorligger rijdt.

Ford Fiesta Private Lease DealNu all-in voor € 249,- p/mnd

Een nieuwe Ford Fiesta kan binnen enkele dagen bij u voor de deur staan. Alleen bij Ardea Auto hebben wij nu een Private Lease Deal actie op een speciale voorraad. U rijdt hem compleet nu voor € 249,-. Heeft u een inruilauto? Dan storten wij een cash-back op uw bankrekening!

Met onze Private Lease calculator kunt u zelf de looptijd en het aantal kilometers bepalen. Heeft u momenteel een eigen auto? Wij storten de waarde van uw auto op uw bankrekening.

Bereken zelf uw tarief