Ford Fiesta

De Ford Fiesta is een sportieve personenauto uit het B-segment, met een modern design en de meest toonaangevende Ford technologieën die de veiligheid, de sublieme rijeigenschappen, het gebruiksgemak en het comfort ten goede komen. Dit in combinatie met uiterst zuinige en krachtige Ford EcoBoost benzinemotoren of ECOnetic TDCI dieselmotoren, maken de Fiesta een uiterst complete en unieke auto in het compacte middenklasse segment.

De Ford Fiesta wordt geleverd in 4 verschillende uitvoeringen, te weten de Style, Titanium, Sport en zeer snelle ST uitvoering.

Ervaar het stoere design, de fijne motoren en de slimme technologie!

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod aan Ford Fiesta’s, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford Fiesta. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen en de Ford technologieën kunt ervaren. De Ford Fiesta is uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto.

Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk.

Ongekend rijplezier en vooruitstrevende technologie

De Ford Fiesta is de meest toonaangevende auto in zijn segment dankzij diverse slimme Ford technologieën zoals FordSYNC en Active City Stop. De zuinige, krachtige motoren zorgen in combinatie met de precieze besturing voor een ongekend rijplezier.

De Ford Fiesta is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren welke Ford technologie nog meer leverbaar is voor de Ford Fiesta.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Met sprankelende accenten, nieuwe interieurafwerking en details van hoge kwaliteit ziet de Ford Fiesta eruit als een plaatje.

Minder brandstof. Meer kracht. Lagere emissies. Met behulp van de Ford ECOnetic Technology zijn de nieuwste motoren opmerkelijk zuinig.

Ford SYNC met VoiceControl geeft u de mogelijkheid om handsfree muziek af te spelen, te bellen met behulp van eenvoudige spraakcommando's.

Zuinige en krachtige techniek

De nieuwe Fiesta is uit te rusten met zuinige EcoBoost benzinemotoren en ECOnetic dieselmotoren die weinig brandstof verbruiken maar desondanks geprezen worden door de fijne en krachtige prestaties. De 1.0 EcoBoost benzinemotor is hierdoor uitgeroepen tot Engine of the Year 2012, 2013, 2014 & 2015.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford Fiesta?