Ford fabrieksgarantie

Elke nieuwe Ford heeft standaard twee jaar fabrieksgarantie zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe Ford. Ford fabrieksgarantie biedt daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten.De voordelen van Ford Fabrieksgarantie:

  • Zonder zorgen op pad
  • Voorkomt onvoorziene reparatiekosten, waarbij zowel arbeidsloon als onderdelen zijn gedekt
  • Uitgebreide dekking
  • Overdraagbaar aan volgende eigenaren en dat is gunstig voor de restwaarde van uw auto
  • Mogelijkheid om fabrieksgarantie tot 5 jaar te verlengen met Ford Protect
V2 8695-Garantie-visual-2000x400 27jan14small

Veelgestelde vragen over de Ford Fabrieksgarantie:

V:  Hoe lang heb ik garantie op een nieuwe Ford?
A:  Ford Nederland B.V. biedt sinds januari 2002 een garantie op fabrieks- en/of materiaalfouten van 24 maanden, ongeacht de gereden kilometers. Deze garantie is zeer uitgebreid en dekt alle reparaties, uitgezonderd reparaties op slijtage onderdelen. Om in aanmerking te komen voor deze garantie, dient een Ford te zijn onderhouden volgens onze onderhoudsrichtlijnen.

V: Moet mijn Ford in onderhoud zijn bij een officiële Ford dealer om aanspraak te mogen maken op de fabrieksgarantie?
A: Om aanspraak te mogen doen op de fabrieksgarantie tegen materiaal- en/of fabricagefouten van 24 maanden, dient uw Ford onderhouden te zijn volgens de onderhoudsrichtlijnen die staan beschreven in het Garantie en Onderhoud boekje. Indien er een Ford Protect contract is afgesloten op uw Ford, dient ten tijde van de garantieperiode de auto te zijn onderhouden door een officiële Ford dealer.

Verlengen fabrieksgarantie
Met Ford Protect kunt u de fabrieksgarantie verlengen tot zelfs vijf jaar (2+3), waarbij u zelf de duur van uw verlengde garantie bepaalt. Ford Protect kunt u afsluiten tot maximaal 12 maanden na de eerste kentekenregistratie van uw auto.