Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

De Ford Explorer

Er is niets wat je nu nog tegen houdt!Bekijk de brochure

De nieuwe Ford Explorer is verkrijgbaar bij Ford-dealer Stern

Opvallend, comfortabel en krachtig

Nieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid kan 40 kilometer elektrisch rijden. Elektromotor en 3.0-liter EcoBoost V6 benzinemotor produceren 331 kW (450 pk) vermogen en 840 Nm koppel

De nieuwe Ford Explorer is de grootste, verfijnste en capabelste SUV-Ford ooit in Europa verkocht.Het is ook de eerste SUV die als Plug-In Hybride te verkrijgen is. Hij is ontworpen voor vermogen, comfort en efficiëntie en om een gevoel van luxe te garanderen in de stad of op uitdagender terrein.

De Explorer Plug-In Hybrid is standaard voorzien van Fords intelligente vierwielaandrijving, gecombineerd met automatische tien-trapstransmissie en zeven rijmodi, zodat de prestaties optimaal zijn in alle omstandigheden. Eveneens standaard zijn rijassistentiesystemen als Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Speed Sign Recognition en Lane-Centring.

Het bijzonder ruime, comfortabele en tegelijk praktische interieur is uitgerust met geavanceerde voorzieningen, zoals het SYNC 3 infotainmentsysteem en het digitale instrumentencluster. Dankzij de uitgebreide configuratiemogelijkheden van zitplaatsen en bagageruimte is de Explorer Plug-In Hybrid de ideale gezinsauto. Dat wordt nog versterkt door het gemak waarmee de derde zitrij is te bereiken is.

De Ford Explorer Plug-In Hybrid is meer dan vijf meter lang, twee meter breed en bijna twee meter hoog. Het interieur biedt plaats aan maar liefst zeven personen.

De passagiers op de eerste en tweede zitrij profiteren van meer dan een meter been- en hoofdruimte en meer dan 1,5 meter schouderruimte. 

Ook op de derde zitrij kunnen dankzij de 96 cm hoofdruimte, een meter schouderruimte en 83 cm beenruimte ook volwassenen gemakkelijk plaatsnemen.

Alle ruimte

Achter de derde rij stoelen is nog veel ruimte voor bijvoorbeeld twee grote weekend tassen. En als de derde rij stoelen neergeklapt zijn, is er maar liefst 2274 liter opbergruimte voor alle avonturen die je wilt ondernemen!

Efficiëntie ten top

Een Plug-In Hybride, zonder dat je hoeft in te leveren op de mogelijkheden van een SUV. Slimme technologieën zorgen voor grip op elke ondergrond en ondersteuning voor een soepele rijbeweging.