Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

De Ford Explorer

Er is niets wat je nu nog tegen houdt!Op de hoogte blijven

De nieuwe Ford Explorer is eind 2019 verkrijgbaar bij Ardea Auto

Ruim, comfortabel en praktisch

Nieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid kan 40 kilometer elektrisch rijden. Elektromotor en 3.0-liter EcoBoost V6 benzinemotor produceren 331 kW (450 pk) vermogen en 840 Nm koppel

De nieuwe Ford Explorer Plug-In Hybrid komt als sportieve, door Ford Performance geïnspireerde, ST-line uitvoering naar Nederland. De nieuwe Ford Explorer wordt aangedreven door een 3.0-liter EcoBoost V6-benzinemotor en een elektromotor/generator die samen 331 kW (450 pk) vermogen en 840 Nm trekkracht produceren. De Explorer Plug-In Hybrid kan afstanden tot 40 kilometer volledig elektrisch en dus emissievrij afleggen.

De Explorer Plug-In Hybrid is standaard voorzien van Fords intelligente vierwielaandrijving, gecombineerd met automatische tientrapstransmissie en zeven rijmodi, zodat de prestaties optimaal zijn in alle omstandigheden, van stadsverkeer tot off-road rijden. Eveneens standaard zijn rijassistentiesystemen als Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Speed Sign Recognition en Lane-Centring.

Het bijzonder ruime, comfortabele en tegelijk praktische interieur is uitgerust met geavanceerde voorzieningen, zoals het 10.1-inch SYNC 3 infotainmentsysteem en het 12.3-inch digitale instrumentencluster. Dankzij de uitgebreide configuratiemogelijkheden van zitplaatsen en bagageruimte is de Explorer Plug-In Hybrid de ideale gezinsauto. Dat wordt nog versterkt door het gemak waarmee de derde zitrij is te bereiken is.

De Ford Explorer Plug-In Hybrid is meer dan vijf meter lang, twee meter breed en bijna twee meter hoog. Het interieur biedt plaats aan liefst zeven personen.

De passagiers op de eerste en tweede zitrij profiteren van meer dan een meter been- en hoofdruimte en meer dan 1,5 meter schouderruimte. 

Ook op de derde zitrij kunnen dankzij de 96 cm hoofdruimte, een meter schouderruimte en 83 cm beenruimte ook volwassenen gemakkelijk plaatsnemen.