Logo Ford-dealer Stern Ford-dealer Stern Jouw partner in mobiliteit

Ford EcoSport

Vernieuwd. Verbeterd. Meer rijplezier!Bekijk de actievoorraad

Ervaar het stoere design, de fijne motoren en de slimme technologie!

Ford EcoSport

Een compacte SUV

De Ford EcoSport is een compacte en stoere SUV met innovatieve Ford technologieën die de veiligheid, het comfort en de rijeigenschappen bevorderen. In combinatie met de krachtige en zuinige motoren levert de Ford EcoSport uitstekende prestaties, bij een laag brandstofverbruik! Deze vernieuwde en stoere SUV (Smart Utility Vehicle) voelt zich thuis op elk terrein.

Rijplezier

Staat hoog in het vaandel

Als het om jouw rijplezier gaat, laten wij niets aan het toeval over. Daarom is elke functie en technologie bewust toegevoegd. Zodat je bijvoorbeeld met je stem je telefoon, muziek en navigatie kunt bedienen in plaats van het 8-inch kleuren touchscreen. En je van de beste geluidskwaliteit geniet via het B&O PLAY-audiosysteem met maar liefst 10 speakers. Of dat je het stuur volledig naar wens kunt verstellen, net zoals je dat ook met de verwarmde stoelen kunt doen. Zo maak je van elke rit een geweldige ervaring.

Verbind uw smartphone met Apple CarPlay, Android Auto of Applink, dan heeft u ook toegang tot uw favoriete apps.

Het blijft verbazingwekkend hoe het interieur naar uw eigen hand gezet kan worden.

De 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor biedt verrassend veel vermogen met een bescheiden brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot.