Ford EcoSport

De nieuwe Ford EcoSport is een compacte en stoere SUV met innovatieve Ford technologieën die de veiligheid, het comfort en de rijeigenschappen bevorderen. In combinatie met de krachtige en zuinige motoren levert de Ford EcoSport uitstekende prestaties, bij een laag brandstofverbruik! Deze stoere SUV (Smart Utility Vehicle) voelt zich thuis op elk terrein.

Ervaar het stoere design, de fijne motoren en de slimme technologie!

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod van de Ford EcoSport, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford EcoSport. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen en de Ford technologieën kunt ervaren. De Ford EcoSport is uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto.

Hoge zitpositie. Grote bodemvrijheid. Meer rijplezier!

Ongekend rijplezier en vooruitstrevende technologie

Via Ford SYNC kunt u via eenvoudige spraakopdrachten het audiosysteem bedienen en kunt u bellen en gebeld worden op uw mobiele telefoon, zonder dat u uw handen van het stuur hoeft te halen! Via Ford SYNC-Applink kunt u ook onderweg gebruik maken van enkele apps op uw smartphone. Verder helpt Hill Start Assist u met starten en wegrijden op een helling en kunt u met behulp van de schakelindicator zuiniger en efficiënter rijden. De zuinige, krachtige motoren zorgen in combinatie met de precieze besturing voor een ongekend rijplezier.

De Ford EcoSport is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren welke Ford technologie nog meer leverbaar is voor de Ford EcoSport.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

De EcoSport weet dat we veel spullen hebben. Daarom geeft de in delen neerklapbare achterbank u de ruimte en flexibiliteit die u nodig heeft.

In het stille en verfijnde interieur van de EcoSport vindt u een heel scala aan nieuwe technologieen, die allemaal eenvoudig te bedienen zijn.

Het zijn de details die extra plezier geven en de EcoSport gelijk praktisch maken.

Ruim en flexibel interieur

De Ford EcoSport beschikt over comfortabele stoelen met een goed uitzicht op de weg dankzij de hoge zit. De bestuurderstoel kan op 6 verschillende manieren ingesteld worden voor een ideale zitpositie en ook de passagiers kunnen hun rugleuning naar voren of achteren kantelen zodat iedereen comfortabel en ontspannen kan zitten. In het interieur vindt u bovendien vele opbergvakken, zodat u al uw spullen met gemak kunt vervoeren. Op het stuur beschikt u over diverse knoppen zodat u snel en veilig de belangrijkste functies kunt bedienen en door de optimale geluidsisolatie kunt u met rust en stilte rijden, zelfs bij snelheden tot 130 km/h!

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford EcoSport?