Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ford Economy Welcome Check

Heeft u een Ford occasion gekocht, maar niet bij een officiële Ford dealer? Kom langs voor een Welcome Check

Voor slecht € 49,- brengen we de complete technische staat van uw auto in kaart en krijgt u een toekomstig onderhoudsadvies.

U bent van harte welkom bij Ardea Auto

Heeft u een Ford occasion gekocht, maar niet bij een officiële Ford dealer? Kom dan langs voor een Ford Economy Welcome Check.

Tijdens de Ford Economy Welcome Check controleren wij uw auto op maar liefst 18 punten (o.a. motor, verlichting, remmen, onderstel, ruitenwissers, banden, interieur, elektrische installatie, infotainment, carrosserie(schade) én maken wij samen met u een proefrit om uw auto nog beter te leren kennen.

Voor slecht € 49,- brengen we de complete technische staat van uw auto in kaart en krijgt u een toekomstig onderhoudsadvies. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van vele veilige kilometers.

Na het uitvoeren van de Ford Economy Welcome Check ontvangt u ook nog eens € 39,- korting op uw volgende Ford onderhoudsbeurt.

ANWB-leden profiteren van maar liefst € 10,- korting op de Ford Economy Welcome Check.

Ford Fiesta Private Lease DealNu all-in voor € 249,- p/mnd

Een nieuwe Ford Fiesta kan binnen enkele dagen bij u voor de deur staan. Alleen bij Ardea Auto hebben wij nu een Private Lease Deal actie op een speciale voorraad. U rijdt hem compleet nu voor € 249,-. Heeft u een inruilauto? Dan storten wij een cash-back op uw bankrekening!

Met onze Private Lease calculator kunt u zelf de looptijd en het aantal kilometers bepalen. Heeft u momenteel een eigen auto? Wij storten de waarde van uw auto op uw bankrekening.

Bereken zelf uw tarief