Ford dealer Zoetermeer De gespecialiseerde automonteurs van onze autogarage in Zoetermeer zijn van alle markten thuis. Zij verzorgen niet alleen onderhoud aan uw auto, maar ook voor alle benodigde keuringen kunt u bij onze autogarage […]

4,5 (307 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 307 beoordelingen Customer viewpoint

Ford dealer Zoetermeer

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Zoetermeer
Zwaardslootseweg 3
2717 PE Zoetermeer
Tel. 079 - 3517000
Tel. 079-3537002 (Werkplaatsplanning)
Tel. 079-3537050 (Werkplaatsreceptie)
Tel. 079-3537052 (Onderdelenverkoop)
Tel. 079-3537051 (Verkoop)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

De gespecialiseerde automonteurs van onze autogarage in Zoetermeer zijn van alle markten thuis. Zij verzorgen niet alleen onderhoud aan uw auto, maar ook voor alle benodigde keuringen kunt u bij onze autogarage in Zoetermeer terecht. U betaalt dan een vast bedrag voor alle verplichte keuringsonderdelen, de afmeldkosten en een milieumeting. Vaak kunt u wachten tot de APK keuring klaar is. Al deze services geniet u bij de Ford dealer in de regio Zoetermeer.

Zijn er gebreken aan uw auto geconstateerd in onze autogarage in Zoetermeer?

Vaak kan uw auto na een APK keuring worden goedgekeurd, maar soms blijken er helaas gebreken te zijn. In dat geval wordt uw auto afgekeurd en heeft u geen toestemming om nog de weg op te gaan met uw auto, totdat de gebreken verholpen zijn. Maar geen paniek! De kundige automonteurs van Ford-dealer Stern verhelpen alle gebreken aan uw auto snel en vakkundig, zodat u snel weer de weg op kan. Mocht er toch een andere auto nodig zijn, dan heeft u uit onze occasions, bedrijfswagens, nieuwe auto’s en leasewagens een ruime keuze. En we helpen u ook graag met een financieringsplan met aantrekkelijke voorwaarden. U heeft keuze uit de nieuwste modellen van Ford, aangezien we daar officieel dealer van zijn. Toch vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan auto’s van vele andere merken.

Naast diverse keuringen nog veel meer diensten in de autogarage in Zoetermeer

Behalve het uitvoeren van diverse keuringen, kunt u voor nog veel meer diensten terecht in onze autogarage in Zoetermeer. Wij geven uw auto ook graag een uitgebreide onderhoudsbeurt. Is er iets stuk aan uw auto, of maakt uw auto een raar geluid dat u niet helemaal vertrouwt? Kom ook dan langs in onze autogarage in Zoetermeer. Onze behulpzame monteurs kijken uw auto dan grondig na en voeren reparaties uit als dat nodig is. Moet er een onderdeel vervangen worden? Dan gebruiken wij originele onderdelen. Dit is mogelijk aangezien wij officieel Ford dealer zijn. Daarnaast vervangen wij nooit onderdelen zonder uw toestemming. Moet er iets gebeuren aan uw auto? Maak snel een afspraak bij de gerenommeerde Ford dealer. Bel: 079 – 3517000.

Meer weten of heeft u een vraag?