Ford dealer Sliedrecht Vanuit onze autogarage in Sliedrecht voeren onze ervaren automonteurs tal van werkzaamheden uit aan auto’s van alle merken. Zo voeren zij een gedegen APK keuring uit, die uw auto klaarstoomt voor nog […]

4,5 (55 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 55 beoordelingen Customer viewpoint

Ford dealer Sliedrecht

Vanuit onze autogarage in Sliedrecht voeren onze ervaren automonteurs tal van werkzaamheden uit aan auto’s van alle merken. Zo voeren zij een gedegen APK keuring uit, die uw auto klaarstoomt voor nog vele veilige kilometers. Ook worden de steeds strenger wordende milieueisen meegenomen. Na een uitgebreide keuring bij onze gespecialiseerde autogarage in Sliedrecht bent u verzekerd van veilige, milieuvriendelijke ritten. Dat is wat een gerenommeerde Ford dealer belangrijk vindt.

Gedegen keuring bij een gespecialiseerde autogarage in Sliedrecht

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in heel Europa verplicht en heeft als doel het bevorderen van de verkeersveiligheid en het beschermen van het milieu. Als RDW-erkende autogarage voeren de monteurs van Ardea Auto in Sliedrecht graag een grondige keuring van uw personenauto. Zo weet u zeker dat uw auto aan de eisen voldoet, zoals het een goede Ford dealer betaamt.

Profiteer van een ruim aanbod bij dé Ford dealer

Wordt het toch een nieuwe auto? Ook dan kunt u uitstekend bij de autogarage van Ardea Auto in Sliedrecht terecht. Bij ons heeft u een ruime keuze uit occasions, nieuwe modellen, bedrijfswagens en leaseauto’s. Het feit dat wij Ford dealer zijn, wil niet zeggen dat wij ook auto’s van andere merken in ons aanbod hebben.

Hoe ziet een keuring bij onze autogarage in Sliedrecht eruit?

Tijdens een APK keuring bij dé Ford dealer controleren onze monteurs op drie verschillende onderdelen:

  • Verkeersveiligheid, zoals de remmen, wielophanging, schokdempers, banden stuurinrichting, de verlichting en carrosserie.
  • Het milieu: hoeveel uitlaatgassen stoot uw auto uit en waar bestaan deze gassen uit?
  • De registratie: de kilometerstand, het voertuigbewijs het identificatienummer en de gebruikte brandstof.

Deze eisen worden wettelijk bepaald en zijn in heel Europa hetzelfde. Zo rijdt u ook op vakantie of tijdens andere reizen door Europa rond in een veilige auto. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een keuring of reparatie bij onze gespecialiseerde autogarage in Sliedrecht. Onze ervaren en vakkundige monteurs helpen u graag zodat u nog vele veilige kilometers kunt maken, zonder het milieu al te veel te belasten. Bel: 0184-418088.

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Sliedrecht
Deltalaan 217
3363 AG Sliedrecht
Tel. 0184 - 418088
Tel. 0184-635082 (Werkplaatsplanning)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Meer weten of heeft u een vraag?