Ford dealer Rotterdam Zuid Bij onze gerenommeerde autogarage in Rotterdam-Zuid bieden wij vele diensten, waaronder verschillende keuringen. Wanneer u langskomt in onze autogarage keurt onze ervaren keurmeester uw auto grondig op een aantal wettelijke eisen. […]

4,4 (251 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 251 beoordelingen Customer viewpoint

Ford dealer Rotterdam Zuid

Bij onze gerenommeerde autogarage in Rotterdam-Zuid bieden wij vele diensten, waaronder verschillende keuringen. Wanneer u langskomt in onze autogarage keurt onze ervaren keurmeester uw auto grondig op een aantal wettelijke eisen. Op deze manier maakt u nog vele veilige kilometers. Ook zorgen wij ervoor dat uw auto voldoet aan de geldende milieueisen. Dat is wat een moderne Ford dealer doet.

Verschillende werkzaamheden in onze autogarage in Rotterdam Zuid zijn klaar terwijl u wacht

Wanneer u uw auto bij ons langsbrengt voor een APK keuring, kunt u in de meeste gevallen wachten tot de keuring klaar is. Dit onder het genot van een kopje koffie en gratis Wifi. Nog nooit was het laten keuren van uw auto zo eenvoudig! En wilt u toch een nieuwe auto? Dan heeft u bij Ardea Auto in Rotterdam-Zuid voldoende keuze, om zo de autogarage uit te rijden. Wij zijn officieel Ford dealer, maar u vindt bij ons nieuwe auto’s, occasions, bedrijfswagens en leaseauto’s. Voor de auto’s in deze laatste categorie hebben we een aantrekkelijk financieringsplan.

Altijd vervangend vervoer bij reparaties

Wanneer er na een keuring reparaties nodig blijken te zijn, voeren wij deze natuurlijk direct uit in onze goed uitgeruste autogarage in Rotterdam-Zuid. Kunt u hier niet op wachten? Dan zorgen wij uiteraard voor vervangend vervoer. U kunt gebruik maken van gratis leenfietsen of van een vervangende auto  tegen een geringe vergoeding. Ook kunt u gebruikmaken van Ford Assistance, gratis pechhulp van uw dealer.

Maak een afspraak voor een zeer complete APK keuring bij onze autogarage in Rotterdam Zuid

De keurmeesters van onze autogarage in Rotterdam-Zuid keuren uw auto grondig, zoals een goede Ford dealer dat doet. Voor een vast bedrag inclusief afmeldkosten krijgt uw auto een grondige APK keuring inclusief milieumeting. Met een grondige keuring van de specialist in Rotterdam-Zuid weet u waar u aan toe bent. Wij keuren auto’s van alle merken en zelfs voor een APK keuring van uw camper kunt u bij ons terecht. Bel snel voor het maken van een afspraak in onze autogarage in Rotterdam-Zuid: 010 – 4927777.

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Rotterdam Zuid
Laagjes 4
3076 BJ Rotterdam Zuid
Tel. 010-4927777
Tel. 010-4927706 (Werkplaatsplanning)
Tel. 010-4927700 (Werkplaatsreceptie)
Tel. 088-2923011 (Centraal Magazijn)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Meer weten of heeft u een vraag?