Ford dealer Lisse Bij de ervaren autogarage van Ford-dealer Stern in Lisse kunt u terecht voor een tal van diensten. Zo bieden zij een deskundige APK keuring, een uitgebreide grote en kleine beurt en goed […]

4,6 (175 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 175 beoordelingen Customer viewpoint

Ford dealer Lisse

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Lisse
Meer en Duin 72A
2163 HC Lisse
Tel. 0252 - 466900
Tel. 0252-466905 (Werkplaatsplanning)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Bij de ervaren autogarage van Ford-dealer Stern in Lisse kunt u terecht voor een tal van diensten. Zo bieden zij een deskundige APK keuring, een uitgebreide grote en kleine beurt en goed onderhoud. Na een bezoek aan onze zaak gaat u gegarandeerd veilig weer de weg op.

Laat bij onze autogarage in Lisse een uitvoerige keuring uitvoeren

Is de tijd weer aangebroken om uw auto te voorzien van een keuring in Lisse? Ford-dealer Stern zorgt ervoor dat uw auto wordt gekeurd door ervaren keurmeesters die snel en voordelig uw auto keuren. Zelfs zo snel dat u gewoon kunt blijven wachten in onze autogarage in Lisse onder het genot van een kopje koffie of thee tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden die vakkundig uitgevoerd worden in onze autogarage in Lisse.

Bespaar op de kosten door de APK te combineren met een grote of kleine beurt

Wij raden u aan om de APK keuring in onze autogarage in Lisse te combineren met een grote of kleine beurt. Waarom? Dit kan flink op de kosten besparen. Tijdens de grote en kleine beurt worden namelijk veel punten direct aangepakt waar de APK keuring op controleert. Zo vergroot u de kans dat uw auto goedgekeurd wordt, waardoor geen reparaties nodig zijn. Mocht dat wel het geval zijn, dan kunt u bij ons als Ford dealer terecht.

Koop uw nieuwe auto bij de erkende Ford dealer in de buurt

Behalve het feit dat wij verschillende keuringen en andere werkzaamheden uitvoeren in onze moderne autogarage in Lisse, kunt u ook bij ons terecht voor uw nieuwe auto. Wij hebben kwalitatief uitstekende occasions en nieuwe auto’s in ons ruime aanbod. Als erkend Ford dealer kunt u bij ons ook terecht voor het leasen van uw nieuwe (bedrijfs)auto, tegen aantrekkelijke tarieven.

Zorg dat u op tijd een afspraak maakt

Het is erg belangrijk dat u tijdig een afspraak maakt voor het laten uitvoeren van uw keuring bij onze autogarage in Lisse. U voorkomt zo dat u te laat de APK keuring laat uitvoeren en een boete krijgt. U maakt eenvoudig online een afspraak of u belt met ons via 0252-466905.

Meer weten of heeft u een vraag?