Ford dealer Hoofddorp Bij onze moderne autogarage in Hoofddorp bent u aan het juiste adres voor verschillende diensten. Wij helpen u altijd, ongeacht het merk van uw auto. Of u nu een uitgebreide keuring wilt […]

4,1 (304 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 304 beoordelingen Customer viewpoint

Ford dealer Hoofddorp

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Hoofddorp
Smaragdlaan 5-15
2132 VX Hoofddorp
Tel. 023-5683200
Tel. 023-5683202 (Werkplaatsplanning)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Bij onze moderne autogarage in Hoofddorp bent u aan het juiste adres voor verschillende diensten. Wij helpen u altijd, ongeacht het merk van uw auto. Of u nu een uitgebreide keuring wilt laten uitvoeren of een reparatie aan uw auto nodig heeft, onze deskundige automonteurs lossen alles voor u op in onze goed uitgeruste autogarage in Hoofddorp.

Vakkundige reparaties aan alle onderdelen van uw auto bij de autogarage in Hoofddorp

Heeft u het idee dat een onderdeel van uw auto niet helemaal goed meer functioneert? Of heeft u een kleine aanrijding gehad en is uw bumper hierbij beschadigd? Is er iets tegen uw voorruit aan gekomen waardoor er nu een sterretje of barst inzit? Er kunnen allerlei redenen zijn waarom er iets aan uw auto gerepareerd moet worden. Of er nu reparaties nodig zijn aan de ruiten van uw auto, of er is schadeherstel nodig, wij helpen u graag.

De meest complete Ford dealer

Ford-dealer Stern is de meest complete Ford dealer en autogarage in Hoofddorp. U kunt niet alleen bij ons terecht voor verschillende keuringen, reparaties en andere werkzaamheden, maar ook voor het aanschaffen van een nieuwe Ford of een mooie auto van een ander merk waar wij dealer van zijn. Dit kan een kwaliteitsoccasion zijn, maar ook een compleet nieuwe auto. Deze kunt u overigens ook leasen met een aantrekkelijk financieringsplan.

Uitgebreide keuring in onze autogarage in Hoofddorp

In onze werkplaats zijn onze monteurs van alle gemakken voorzien om alle gebreken aan uw auto vakkundig op te lossen. Ook keuren zij hier uw auto op alle verplicht gestelde punten, zoals verkeersveiligheids- en milieueisen. Ook wordt er gecheckt op eisen die Ford aan elke dealer stelt. Op deze manier rijdt u snel weer veilig rond op de Nederlandse wegen en kunt u met gerust hart op reis naar het buitenland met de auto. Met Ford-dealer Stern, dé autogarage in Hoofddorp heeft u zekerheid tijdens uw keuring. Dat wilt u toch ook? Bel daarom voor een reparatie of keuring met onze autogarage in Hoofddorp. U bereikt ons op telefoonnummer: 023 – 5683200.