Autogarage Gorinchem Uw auto biedt u voor een keuring of onderhoud aan bij een gespecialiseerde autogarage in Gorinchem. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten tijdens de APK keuring. De keuring […]

4,5 (215 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 215 beoordelingen Customer viewpoint

Autogarage Gorinchem

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Gorinchem
Newtonweg 20
4207 HK Gorinchem
Tel. 0183 646 000
Tel. 0183-646001 (Werkplaatsplanning)
Tel. 0183-646020 (Werkplaatsreceptie)
Tel. 0183-646015 (Onderdelenverkoop)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Uw auto biedt u voor een keuring of onderhoud aan bij een gespecialiseerde autogarage in Gorinchem. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten tijdens de APK keuring. De keuring wordt zelfs gedaan terwijl u wacht en geniet van gratis Wifi en koffie of thee.

Wat wordt er precies gecontroleerd tijdens een uitgebreide keuring bij onze autogarage in Gorinchem?

Een APK keuring is verplicht in heel Europa en is in het leven geroepen om de veiligheid te bevorderen en het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit zijn daarom ook de grootste controlepunten tijdens het uitvoeren van een dergelijke keuring in onze autogarage in Gorinchem. De veiligheid wordt bijvoorbeeld gegarandeerd door de controle van de verlichting, de remschijven, de wielophanging en de bandenspanning. Naast de veiligheid en het milieu wordt ook de documentatie van uw auto gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u in een veilige auto rijdt.

Laat uw auto op tijd keuren om boetes te voorkomen

Zoals eerder genoemd is het laten uitvoeren van een APK keuring verplicht. Afhankelijk van de auto die u heeft, de leeftijd ervan en de eerste keer dat het kenteken is geregistreerd wordt bepaald wanneer uw auto toe is aan een keuring bij onze gespecialiseerde autogarage in Gorinchem. Laat u de auto niet op tijd keuren? Dan heeft u de kans op een boete. Plan daarom altijd ruim van tevoren een afspraak bij ons als Ford dealer in.

Kom voor uw nieuwe auto naar de betere autogarage

Niet alleen wanneer uw auto een keuring nodig heeft of wanneer deze onderhoud nodig heeft kunt u bij ons terecht. Bent u toe aan iets nieuws? Kom dan bij ons langs voor een andere auto. Wij zijn namelijk erkend Ford dealer Bij ons vindt u een ruime keuze aan verschillende soorten auto’s. Van Ford, maar ook van andere merken. Een overzicht van de auto’s die u bij ons als Ford dealer vindt:

 • De nieuwste Ford-modellen bedrijfs- en personenauto’s
 • De mooiste occasions van goede kwaliteit
 • De meest luxe leaseauto’s, inclusief een aantrekkelijk financieringsplan.

Een afspraak maken doet u eenvoudig online

Het maken van een afspraak bij onze autogarage en Ford dealer is erg eenvoudig. U doet dit namelijk gewoon vanuit uw luie stoel! Vul online uw gegevens in, kies onze vestiging in Gorinchem en u ziet direct wanneer u bij ons terecht kunt. Heeft u eerst een vraag of wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0183-646001.

Maak kennis met ons team:

 1. John Eric van ‘t Klooster

  Aftersales manager

  06-81622445
  Stuur een e-mail
 2. Bert Boogert

  Serviceadviseur

  0183-646022
  Stuur een e-mail
 3. Leo Kooijman

  Chef Werkplaats Magazijn

  018-3646018
  Stuur een e-mail
 4. Danny de Groot

  Verkoopadviseur

  06-30028360
  Stuur een e-mail
 5. Martin van Willigen

  Occasionmanager

  06-51632689
  Stuur een e-mail
 6. Vincent Zee

  Accountmanager Zakelijke markt

  06-20597705
  Stuur een e-mail

Meer weten of heeft u een vraag?