Autogarage Schiedam Op zoek naar een goed uitgeruste autogarage in Schiedam of omgeving waar u nog echte service krijgt? In onze autogarage staan onze ervaren en goed opgeleide automonteurs graag voor u klaar. Zij voeren […]

4,0 (105 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 105 beoordelingen Customer viewpoint

Autogarage Schiedam

Op zoek naar een goed uitgeruste autogarage in Schiedam of omgeving waar u nog echte service krijgt? In onze autogarage staan onze ervaren en goed opgeleide automonteurs graag voor u klaar. Zij voeren verschillende diensten uit voor alle automerken:

  • Onderhoud
  • Apk-keuring
  • Schadeherstel
  • Het plaatsen van zomer- en winterbanden
  • Het herstellen van ruitschade

Goed uitgeruste autogarage in Schiedam

Bij onze autogarage in Schiedam werken onze vakkundige automonteurs met de modernste apparatuur en met originele merkonderdelen. Zo worden reparaties na een keuring door de expert in de regio Schiedam vakkundig opgelost door onze monteurs. Mocht u toch behoefte hebben aan een nieuwe auto, dan heeft u bij ons ruim voldoende keuze uit nieuwe auto’s, occasions, bedrijfswagens en leaseauto’s. En niet alleen van Ford, waar we dealer van zijn, maar ook van andere merken. Gaat u voor een leaseauto? Dan helpen we u graag met een aantrekkelijk financieringsplan.

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Schiedam/Vlaardingen
Jan Evertsenweg 6
3115 JA Schiedam
Tel. 010 - 2453555
Tel. 010-2453552 (Werkplaatsplanning)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Goed vervangend vervoer na uw keuring door uw autogarage in Schiedam

Wanneer u uw auto bij ons langsbrengt voor een keuring of een reparatie, is het fijn als u meteen weer door kan. Daarom bieden wij u goed alternatief vervoer aan. Tegen geringe betaling maakt u gebruik van een vergelijkbare vervangende auto. Ook hebben wij gratis leenfietsen die wij u ter beschikking stellen. Dit is de service die u van een gerenommeerde Ford dealer

Vakkundige reparatie

Wanneer er na een controle helaas gebreken worden geconstateerd door onze kundige monteurs, laten wij u bij onze gerenommeerde autogarage in Schiedam niet in de kou staan. Wij zorgen ervoor dat eventuele gebreken direct verholpen worden. Hiervoor gebruiken wij originele onderdelen. Hierop krijgt u standaard drie jaar garantie. Wij vervangen alleen onderdelen die écht vervangen moeten worden en doen dit altijd in overleg met u. Zo weet u waar u aan toe bent. Maak snel een afspraak voor een grondige keuring bij de gespecialiseerde autogarage in Schiedam. U bereikt ons op telefoonnummer: 010 – 2453555.

Meer weten of heeft u een vraag?