Ford dealer Noordwijk Ga naar Ardea Auto, dé autogarage in Noordwijk, voor het laten uitvoeren van verschillende keuringen, een grote beurt of een kleine beurt. U vindt bij ons enkel ervaren keurmeesters en monteurs, zodat […]

4,6 (129 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 129 beoordelingen Customer viewpoint

Ford dealer Noordwijk

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Noordwijk
Keyserswey 1
2201 CW Noordwijk
Tel. 071-3641010
Tel. 071-3641015 (Werkplaatsplanning)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Ga naar Ardea Auto, dé autogarage in Noordwijk, voor het laten uitvoeren van verschillende keuringen, een grote beurt of een kleine beurt. U vindt bij ons enkel ervaren keurmeesters en monteurs, zodat uw auto altijd in goede handen is en u snel en veilig weer de weg op gaat.

Hoe gaat een APK keuring bij onze autogarage in Noordwijk in zijn werk?

Als u uw auto langsbrengt bij onze autogarage in Noordwijk voor het uitvoeren van een keuring weet u zeker dat deze goed wordt gecontroleerd. Dit wordt gedaan op het gebied van veiligheid, milieu en documentatie. Wij zorgen er altijd voor dat de keuring in Noordwijk vlot verloopt. Zo vlot zelfs dat u gewoon kunt blijven wachten tijdens de keuring. U geniet dan van een kopje koffie of thee en gratis Wifi.

Bespaar op de kosten met een grote of kleine beurt

U kunt het uitvoeren van een keuring in onze autogarage in Noordwijk eenvoudig combineren met een grote of kleine beurt. Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op verschillende cruciale punten onder handen genomen die ook aanbod komen tijdens de keuring. De grote beurt is hier een uitbreiding van, waarbij wel meer dan 80 punten worden gecheckt. Met zowel een grote als kleine beurt vergroot u de kans aanzienlijk dat uw auto goed door de APK keuring komt.

Niet alleen voor reparaties en onderhoud

Behalve voor reparaties, keuringen en onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor het uitzoeken van een nieuwe auto. Als officieel Ford dealer heeft u bij onze autogarage in Noordwijk een ruime keuze uit verschillende auto’s:

Wanneer u een auto leaset via ons als Ford dealer, profiteert u van aantrekkelijke financieringsvoorstellen. Ook voor het verzekeren van uw auto kunt u bij ons terecht. Gaat er toch iets mis? Dan kunt u bij ons als Ford dealer gebruikmaken van gratis pechhulp en vervangend vervoer.

Ervaar de voordelen van onze persoonlijke aanpak

Als u kiest voor de autogarage van Ardea Auto in Noordwijk, dan weet u zeker dat uw reparaties of onderhoudsbeurt altijd verlopen met een persoonlijke aanpak, net zoals bij elke andere Ford dealer. Direct een afspraak maken? Dit doet u eenvoudig via de website of door te bellen naar 071-3641015.

Meer weten of heeft u een vraag?