Ford dealer Naaldwijk Bij onze autogarage in Naaldwijk ontvangt u altijd de beste service Kom langs bij onze autogarage in Naaldwijk voor het laten uitvoering van een APK keuring, grote beurt, kleine beurt of onderhoud. […]

4,5 (197 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 197 beoordelingen Customer viewpoint

Ford dealer Naaldwijk

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Naaldwijk
Warmoezenierstraat 21
2671 ZP Naaldwijk
Tel. 0174-636444
Tel. 0174-636452 (Werkplaatsplanning)
Tel. 0174-636445 (Onderdelenverkoop)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Bij onze autogarage in Naaldwijk ontvangt u altijd de beste service

Kom langs bij onze autogarage in Naaldwijk voor het laten uitvoering van een APK keuring, grote beurt, kleine beurt of onderhoud. U profiteert hier altijd van de scherpste tarieven, de beste service en de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u snel en zonder problemen weer de weg op kunt.

Bij onze autogarage in Naaldwijk ontvangt u altijd de beste service

Als u bijvoorbeeld een grote beurt laat uitvoeren bij een autogarage in Naaldwijk, wilt u uiteraard wel profiteren van een uitstekende service, zoals het een officieel Ford dealer betaamt. Kies daarom voor Ardea Auto. Bij ons staan uw wensen en de zorg voor uw auto centraal.

Dit wordt er gecontroleerd tijdens een uitvoerige keuring van uw auto in Naaldwijk

Heeft u enig idee wat er allemaal wordt gecontroleerd tijdens de verplichte keuringen in onze autogarage in Naaldwijk? Dat is wel zo fijn om te weten voordat u uw auto aan iemand achterlaat. Bij de APK keuring wordt uw auto op drie verschillende vlakken gecontroleerd: veiligheid, milieu en documentatie. Zo worden de remschijven gecontroleerd, de uitlaatgassen gecheckt en uw kentekenpapieren onder de loep genomen. Blijkt er iets niet te kloppen of te voldoen aan de eisen? Dan zorgen wij er graag samen met u voor dat dit wordt opgelost. Dat is dé service van de autogarage en Ford dealer in Naaldwijk.

Schaf uw nieuwe bedrijfsauto of personenwagen aan bij dé autogarage in Naaldwijk

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan moet u zeker eens langskomen bij dé autogarage in Naaldwijk, Ford-dealer Stern. Bij ons vindt u een keur aan occasions en nieuwe auto’s van verschillende merken, ondanks het feit dat wij Ford dealer zijn. Veel van deze auto’s zijn ook als leaseauto verkrijgbaar, waarvoor wij u ook aantrekkelijke financieringsvoorstellen kunnen doen.

Kom langs of maak direct een afspraak

Wilt u uw auto voorzien van een reparatie of een andere vorm van onderhoud bij onze autogarage en erkend Ford dealer in Naaldwijk? Maak dan eenvoudig een afspraak via de website. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs in onze zaak in Naaldwijk of bel ons via 0174-636452.

Meer weten of heeft u een vraag?