Ford dealer Dordrecht Al het onderhoud aan uw auto laat u uitvoeren door een gespecialiseerde autogarage in Dordrecht. Wij zijn een erkende Ford dealer, maar ook als u een BMW, Audi, Mercedes of ander merk […]

4,6 (306 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 306 beoordelingen Customer viewpoint

Ford dealer Dordrecht

Welkom bij Ardea Auto.

Ardea Auto, uw Ford dealer is met 16 vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven wij naar een langdurige relatie en duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van Ford Professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien. Ardea Auto is met haar vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht de grootste Ford dealer van Nederland. Graag tot ziens in één van onze vestigingen.

Adres en contact

Onze merken
Ford
BezoekadresFord dealer Dordrecht
Mijlweg 73
3316 BE Dordrecht
Tel. 078 - 6521515
Tel. 078-6521519 (Werkplaatsplanning)
Tel. 078-6521533 (Onderdelenverkoop)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Al het onderhoud aan uw auto laat u uitvoeren door een gespecialiseerde autogarage in Dordrecht. Wij zijn een erkende Ford dealer, maar ook als u een BMW, Audi, Mercedes of ander merk auto heeft bent u bij ons van harte welkom. Een APK keuring combineren met een grote of kleine beurt? Ook dat is mogelijk! Neem direct contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Voor al het onderhoud aan uw auto gaat u naar onze autogarage in Dordrecht

U wilt dat uw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet u zeker dat u tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Dordrecht. U laat hier een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uitvoeren. Tijdens de kleine beurt wordt op een twintigtal cruciale punten uw auto onderhanden genomen. Denk hierbij aan het controleren van de lampen, bandenspanning en ruitenwissers. De grote beurt gaat verder dan dat. Hierbij worden meer dan 80 punten gecontroleerd en bijvoorbeeld de olie en remvloeistof ververst.

Combineer met een uitvoerige keuring in Dordrecht en bespaar op de kosten

U leest het goed. Met het combineren van een uitgebreide keuring met een grote of kleine beurt in onze autogarage in Dordrecht bespaart u op de kosten. Tijdens de grote en kleine beurt worden er namelijk veel onderdelen onderhouden die worden gecontroleerd tijdens een uitgebreide check up bij ons in Dordrecht. Hierdoor wordt de kans op direct goedkeuren een heel stuk groter! Dat is wat een professionele Ford dealer betaamt

Werkzaamheden met de beste zorg uitgevoerd

Wanneer u met uw auto langskomt in onze autogarage in Dordrecht, zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden met de grootste zorg worden uitgevoerd. Hiervoor hebben we de beste monteurs in dienst, die kennis hebben van alle Ford modellen en andere auto’s. Wilt u toch liever een nieuwe auto, een Ford occasion van een betrouwbare dealer of een leaseauto met aantrekkelijke betalingsvoorwaarden? Ook dan bent u van harte welkom in onze autogarage in Dordrecht.

Ga voor een hoogwaardige keuring

Bij onze autogarage in Dordrecht werken enkel de meest ervaren monteurs en keurmeesters voor het uitvoeren van een keuring, grote of kleine beurt. Of kom bij ons als dealer een nieuwe Ford uitzoeken. Ervaar hier zelf de voordelen van door direct een afspraak te maken of door te bellen naar 078-6521519.

Meer weten of heeft u een vraag?