De meest complete autogarage in Den Haag Bij een ervaren autogarage in Den Haag laat u voordelig uw auto repareren of een uitvoerige keuring uitvoeren door ervaren keurmeesters. Tijdens deze keuring wordt uw auto op […]

4,5 (455 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 455 beoordelingen Customer viewpoint

Adres en contact

BezoekadresFordStore Den Haag
Mercuriusweg 9
2516 AW Den Haag
Tel. 070 - 3041400
Tel. 070-3041402 (Werkplaatsplanning)
Tel. 070-3041405 (Werkplaatsreceptie)
Tel. 070-3041406 (Onderdelenverkoop)
Tel. 070-3041410 (Verkoop)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Nieuw bij Ardea Auto Den Haag, Ford Express Service

Wij vinden dat uw tijd waardevol is. Om de wachttijd te verkorten en de kwaliteit van de werkzaamheden op hoog niveau te houden introduceren wij de “Ford Express Service” zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen!

>Naar de pagina

De meest complete autogarage in Den Haag

Bij een ervaren autogarage in Den Haag laat u voordelig uw auto repareren of een uitvoerige keuring uitvoeren door ervaren keurmeesters. Tijdens deze keuring wordt uw auto op alle belangrijke punten gecontroleerd. Komen sommige onderdelen niet goed uit de keuring? Geen zorgen, wij verhelpen deze graag voor u, zodat u snel en veilig weer op weg bent.

Voor een voordelige controle van uw auto gaat u naar een ervaren autogarage in Den Haag

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto, het type brandstof en de datum waarop de auto voor het eerst op kenteken is gezet moet uw auto regelmatig een APK keuring ondergaan. Wij van Ardea Auto begrijpen dat u hier niet te veel voor wilt betalen. U betaalt daarom altijd een vaste lage prijs als u met uw auto naar onze autogarage in Den Haag komt voor verschillende werkzaamheden.

Ruime keuze uit diverse Ford modellen bij dé dealer

Als dé Ford dealer in de regio Den Haag zijn wij behalve voor diverse soorten controles en keuringen, ook het adres voor de aanschaf van een nieuwe Ford, Mustang of Vignale, zo van de dealer. Maak hierbij gebruik van ons aantrekkelijke inruilvoorstel en bespaar flink op uw nieuwe auto wanneer u deze koopt bij onze uitgebreide autogarage in Den Haag. Hier vindt u ook een aantal mooie en kwalitatieve occasions. Verder kunt u bij ons terecht voor uw leaseauto. Hiervoor hebben wij een aantal aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.

Een grote of kleine beurt combineren met andere werkzaamheden in Den Haag

Het laten uitvoeren van een keuring bij onze autogarage in Den Haag is een uitstekend moment om te kiezen voor een grote of kleine beurt. Veel van de punten waarop uw auto gekeurd wordt, worden namelijk direct verholpen. De kans op extra kosten voor reparaties is daarom minimaal bij de professionele Ford dealer.

Altijd veilig de weg op

U wilt toch ook zo veilig mogelijk de weg op en voordelig uit zijn? Kies daarom voor een keuring bij onze autogarage in Den Haag. U maakt via onze website eenvoudig een afspraak of u bel ons via 070-3041402. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer weten of heeft u een vraag?