Autogarage Amsterdam-Zuidoost In heel Europa is het verplicht om uw auto regelmatig te laten controleren en daarom raden wij u aan om langs te komen bij onze gespecialiseerde autogarage in Amsterdam-Zuidoost. Wij zijn tenslotte niet […]

4,2 (294 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 294 beoordelingen Customer viewpoint

Autogarage Amsterdam-Zuidoost

Adres en contact

BezoekadresFordStore Amsterdam Zuidoost
Klokkenbergweg 5
1101 AK Amsterdam Zuidoost
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Nieuw bij Ford-dealer Stern Amsterdam Zuidoost, Ford Express Service

Wij vinden dat uw tijd waardevol is. Om de wachttijd te verkorten en de kwaliteit van de werkzaamheden op hoog niveau te houden introduceren wij de “Ford Express Service” zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen!

>Naar de pagina

In heel Europa is het verplicht om uw auto regelmatig te laten controleren en daarom raden wij u aan om langs te komen bij onze gespecialiseerde autogarage in Amsterdam-Zuidoost. Wij zijn tenslotte niet alleen Ford dealer. De vriendelijke en kundige automonteurs van Ford-dealer Stern voeren graag een grondige keuring voor u uit. Zo weet u zeker dat uw auto voldoet aan de gestelde eisen. Wij zijn Ford dealer, maar voeren in onze autogarage in Amsterdam-Zuidoost keuringen uit aan alle auto’s.

Een professionele keuring bij onze autogarage in Amsterdam-Zuidoost

Wij voeren een professionele keuring uit in onze autogarage in Amsterdam-Zuidoost. Maar waar moet een goede APK keuring aan voldoen? Een goede check up bestaat uit drie verschillende onderdelen:

 • Verkeersveiligheid: hierbij wordt gecontroleerd of de remmen goed werken en wordt gecontroleerd of de wielophanging, de schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie nog in goede staat zijn.
 • Het milieu: in dit onderdeel wordt gecontroleerd hoeveel en welke uitlaatgassen uw auto uitstoot.
 • Registratie: Bij het onderdeel registratie wordt bekeken of de kilometerstand klopt. Vaak wordt er met de kilometerstand gesjoemeld om zo een grotere kans te creëren om de auto te verkopen.

Het keuringsrapport na een professionele keuring door onze professionele autogarage in Amsterdam-Zuidoost

Het is in Nederland niet meer verplicht, maar in het buitenland moet u nog altijd een keuringsrapport kunnen tonen wanneer de politie hierom vraagt bij een aanhouding. Daarom krijgt u bij dé Ford dealer, Ford-dealer Stern altijd een keuringsrapport, of uw auto nu is goed- of afgekeurd door onze kundige keurmeester. Hierin staan de bevindingen beschreven, waarbij precies wordt vermeld wat de gebreken zijn aan welk onderdeel. Natuurlijk worden de gebreken zo snel mogelijk gerepareerd. Zo weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt. Wilt u ook zo’n professionele controle laten uitvoeren door een goede autogarage in Amsterdam-Zuidoost? Bel dan: 020 – 3112700. Of maak een afspraak via onze website.

Maak kennis met ons team:

 1. Marold Brom

  Manager fleetsales & leasing

  020 - 3112767
  Stuur een e-mail
 2. Peter Copier

  Occasionmanager

  Stuur een e-mail
 3. Sylvia Riesenbeck

  Verkoopadviseuse

  020-3112729
  Stuur een e-mail
 4. Ali Mohammadi

  Werkplaatschef

  020-3112719
  Stuur een e-mail
 5. Johnny Djorai

  Service adviseur

  020-3112704
  Stuur een e-mail
 6. Henk Lie

  Service adviseur

  020-3112748
  Stuur een e-mail
 7. Rachid Nafiaa

  Hoofd magazijn

  020 - 3112700
  Stuur een e-mail
 8. Jolanda van Opstal

  Service adviseuse

  020-3112717
  Stuur een e-mail
 9. Iwan Bender

  Vestigingsdirecteur

  020 - 3112700
  Stuur een e-mail

Meer weten of heeft u een vraag?