Welkom bij Ardea Auto – uw Ford dealer – vestiging Amstelveen.

4,3 (150 beoordelingen) Bekijk beoordelingen 150 beoordelingen Customer viewpoint

Ardea Auto Amstelveen

Uw autogarage in Amstelveen voert alle keuringen en werkzaamheden zorgvuldig uit. De verschillende verplichte onderdelen van een APK keuring worden stap voor stap nagelopen. Deze onderdelen zijn onder drie verschillende categorieën te scharen. Hieronder vallen verschillende keuringscriteria, waar iedere Ford dealer en dealer van andere automerken zich aan dient te houden. De drie verschillende categorieën zijn:

  • Verkeersveiligheid: hieronder vallen zaken als de remmen, de wielophanging, de schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Het milieu: hoeveel uitlaatgassen stoot uw auto uit? Uit welke giftige gassen bestaan deze uitlaatgassen?
  • Registratie: Wat is de kilometerstand van uw auto en is deze correct? Is uw auto voorzien van een voertuigbewijs? Wat is het voertuigidentificatienummer? Hoeveel brandstof gebruikt uw auto?

Verschillende keuringen bij de autogarage in Amstelveen

Bij onze gespecialiseerde autogarage in Amstelveen krijgt niet iedere auto krijgt dezelfde keuring bij een Ford dealer of dealer van een ander automerk. Sommige keuringscriteria zijn namelijk afhankelijk van de leeftijd van de auto, en of het diesel- of benzineauto betreft. Bij dieselauto’s gemaakt na 1980 wordt ook de roetuitstoot van de auto gemeten. Ook krijgen auto’s van na 1993 een viergasmeting. Hierbij wordt bekeken of de auto niet meer uitlaatgassen uitstoot dan wettelijk mag. Deze meting vindt plaats bij benzineauto’s en LPG-auto’s met een geregelde katalysator.

Maak een afspraak voor een keuring bij onze RDW-erkende autogarage in Amstelveen

Het is verboden om de kilometerstand terug te draaien, om zo de auto voor een hogere prijs te kunnen verkopen aan bijvoorbeeld ons als Ford dealer. Daarom controleren wij als RDW-erkend bedrijf de kilometerstand van uw auto. Zo krijgt uw auto bij de moderne autogarage van Ardea Auto in Amstelveen de meest uitgebreide controle die mogelijk is. Ook zo’n uitgebreide keuring bij een erkende Ford dealer? Maak snel een afspraak via telefoonnummer: 020 – 5456262.

Adres en contact

BezoekadresFord dealer Amstelveen
Binderij 1
1185 ZH Amstelveen
Tel. 020 - 5456262
Tel. 020-5456268 (Werkplaatsplanning)
Postadres
Postbus 24
2130 AA Hoofddorp
Neem contact op

Openingstijden

Meer weten of heeft u een vraag?