BESPAREN OP UW BIJTELLING?

Kies voor de Ford C-MAX Plug-in Hybride en profiteer van financieel voordeel!

De Ford C-Max PHEV is UITVERKOCHT

Ford C-Max PLUG-IN Hybride

De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiente en fluisterstille rijervaring zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het rijbereik. De auto springt zo zuinig om met energie, dat plaatsing in de laagste bijtellingscatagorie logisch is. Maar het mooiste aspect aan deze bijzondere C-Max: 7% bijtelling wordt gecombineerd met 100% luxe!

De meest luxe 7% Plug-in Hybride van Nederland

Stap in en ervaar de geriefelijkheid van lederen bekleding, het comfort van standaard automatische transmissie, gecombineerd met de weelde van een hoge zit die zich vertaalt in riant overzicht en uitzicht rondom en ook via het schitterende panoramadak!

Verhaal van het interieur

De Ford C-MAX Plug-in Hybride heeft een zeer veelzijdig interieur. Met genoeg ruimte voor 5 personen en neerklapbare achterstoelen biedt de C-Max een bagagecapaciteit van maximaal 1.356 liter. Hiermee is de Ford C-Max Plug-in Hybride "best-in-class" als het gaat om hybride segment.

SYNC.

Vertel het.

Met het geavanceerde Ford SYNC voice control en connectiviteitstechnologie kunt u via eenvoudige spraakopdrachten handsfree het audiosysteem bedienen, bellen en gebeld worden. Ford SYNC kan zelfs de SMS’jes, die u op uw mobiele telefoon heeft ontvangen, hardop voorlezen. Dus, terwijl Ford SYNC u entertaint en u verbonden houdt met de buitenwereld, kunt u uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg houden.

Van hulp bij het parkeren tot het bedienen van uw muziek en telefoongesprekken. En van het u zo comfortabel mogelijk maken tot uw leven zo eenvoudig mogelijk maken: elke technologie in uw C-MAX Plug-in Hybride is nuttig en doelgericht, zoals u snel zult ontdekken. (De C-MAX PHEV is UITVERKOCHT)