Ford C-MAX & Grand C-Max

De nieuwe Ford C-MAX en Ford Grand C-MAX zijn twee stijlvolle MPV’s met veel binnenruimte voor maximaal gebruiksgemak. De auto’s beschikken standaard over een flexibel interieur met vijf zitplaatsen en de Grand C-MAX kan eventueel ook als zevenzits geleverd worden.

De auto’s zijn leverbaar met slimme Ford technologieën en kunnen worden uitgerust met zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren of TDCI dieselmotoren! De 1,5-liter EcoBoost benzinemotor is een nieuwkomer in de EcoBoost-serie. De motor is een slimme, kleinere versie van de 1,6-liter Ecoboost motor, voor een lagere uitstoot en beter brandstofverbruik… zonder afbreuk te doen aan het vermogen en het rijgedrag. Verkrijgbaar in: een 150 pk-versie met automatische transmissie en handgeschakelde 6-versnellingsbak.

Ervaar de ruimte en hoge zit, slimme Ford technologieën en de zuinige en krachtige motoren!

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod van de C-MAX en Grand C-MAX , geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford C-MAX en Grand C-MAX. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen, de zuinige krachtige motoren en de slimme Ford technologieën kunt ervaren! De Ford C-MAX en Grand C-MAX zijn uit voorraad leverbaar bij Ardea Auto.

Brochure opvragen

Zoek een Ford (Grand) C-MAX op voorraad

Geniet van het uitzicht.

Ruimte in overvloed!

De Ford C-MAX en Grand C-MAX zijn belangrijke spelers in het MPV-segment. De C-MAX en de Grand C-MAX bieden bijzonder veel ruimte en een goed zicht op de weg door een hoge zit. Standaard hebben ze vijf zitplaatsen, maar de Grand C-MAX kan indien gewenst als 7-zits geleverd worden!

Slimme technologie

De Ford C-MAX en Grand C-MAX zijn leverbaar met diverse slimme Ford technologieën die de veiligheid en het gebruiksgemak bevorderen, zoals Active Park Assist, Active City Stop en FordSYNC.

De Ford C-MAX en Grand C-MAX zijn met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren welke Ford technologie nog meer leverbaar is voor beide modellen.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Met een verstelbaar systeem dat een reeks van stoelopstellingen mogelijk maakt voor maximaal vijf passagiers biedt de Ford C-MAX volop comfort en gebruiksgemak.

Navigatie bedienen, handsfree telefoneren en nummers uit uw telefoonboek kiezen door middel van eenvoudig gesproken commando's.

Met dubbele schuifdeuren achterin en tal van innovatieve oplossingen biedt de Ford Grand C-MAX alle mogelijkheden voor een actief gezinsleven.

De C-MAX en Grand C-MAX worden aangedreven door zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren. Deze motoren zijn uiterst zuinig, schoon en efficiënt, maar worden desondanks geprezen door de bijzonder fijne en krachtige prestaties.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford (Grand) C-MAX?