Logo Ardea Auto Ardea Auto Niet duurder, wel beter!

Ford C-MAX

Alleen uit voorraad leverbaar, niet te bestellenZoek uw dichtstbijzijnde Ardea Auto vestiging

Geniet van het uitzicht

Ford C-MAX

Ruimte in overvloed

De Ford C-MAX is een belangrijke speler in het MPV-segment. De C-MAX bied bijzonder veel ruimte en een goed zicht op de weg door een hoge zit.

Slimme technologie
De Ford C-MAX is leverbaar met diverse slimme Ford technologieën die de veiligheid en het gebruiksgemak bevorderen, zoals Active Park Assist, Active City Stop en FordSYNC. De Ford C-MAX is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren welke Ford technologie nog meer leverbaar is voor beide modellen.

Aanschaffen met voordeel

Informeer voor de aankoop, financiering of (private) lease voorwaarden bij onze verkoopadviseurs of laat een offerte op maat opstellen

Ford C-Max Sport

Ford komt met een nieuwe uitvoering van de C-Max: Sport. De naam zegt het al zo’n beetje, de auto is aangekleed met sportieve accenten die de auto een meer dynamische uitstraling geven.

Een praktische MPV mag er best een beetje sportief uitzien en daarom komt Ford nu met de C-Max Sport. Dankzij de side skirts, in kleur meegespoten onderste bumperdelen en de 17 inch lichtmetalen wielen krijgt de C-Max een heel andere uitstraling. De wielen kunnen tegen een meerprijs van 600 euro ook in maatje 18 inch worden geleverd. Andere uiterlijke kenmerken van de Sport-uitvoering zijn de in zwart uitgevoerde grille en spiegelkappen en het zwarte dak.

Het interieur is aangekleed met sportstoelen die zijn afgewerkt met stiksels in een contrasterende kleur. Andere kenmerken zijn de zwarte hemelbekleding en zwarte cijfers op de versnellingspook. De nieuwe uitvoering is standaard uitgerust met onder andere parkeer-, regen- en lichtsensoren, een automatisch dimmende binnenspiegel, cruise control en airconditioning.

Door de 17 inch lichtmetalen wielen krijgt de C-Max een heel andere uitstraling.

Een praktische MPV mag er best een beetje sportief uitzien.

Uiterlijke kenmerken zijn de zwarte grille, spiegelkappen en zwarte dak.