Ford B-MAX

De Ford B-MAX is een compacte MPV met een hoge zit, voorzien van een uniek schuifdeurontwerp en leverbaar met vele slimme Ford technologieën en uiterst zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren of ECOnetic dieselmotoren! De Ford B-MAX is leverbaar in een Style uitvoering of een nóg completere Titanium uitvoering.

Ervaar het unieke deurontwerp, de zuinige en krachtige motoren en de fijne rijeigenschappen!

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod van de Ford B-Max, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat.

Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford B-Max. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf de fijne rijeigenschappen en het unieke design kunt ervaren.

Brochure opvragen

De B-MAX geeft u meer. Veel meer!

Ruimte en uniek deurontwerp

Met de Ford B-MAX kiest u dus voor een bijzonder ruime auto met een hoge zit zodat u goed zicht houdt op de weg. Door het unieke deurontwerp was in- en uitstappen nog nooit zo makkelijk door het ontbreken van een middenstijl. De ruime instapopening van 1,5 meter maakt de B-Max heel toegankelijk voor ouders met jonge kinderen, maar ook voor ouderen. Het interieur is afgewerkt met mooie materialen en is verkrijgbaar in verschillende bekledingen waaronder volledig leer. De achterbank en passagiersstoel kunnen handig worden neergeklapt, zodat u lange bagagestukken makkelijk kunt meenemen.

Slimme technologie

De Ford B-MAX kan worden uitgerust met vele slimme Ford technologieën die de veiligheid, het gebruiksgemak en het comfort aanzienlijk verbeteren zoals FordSYNC en Active City Stop. Uw Ford B-MAX is met nog veel meer slimme Ford technologieën leverbaar. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren welke Ford technologie leverbaar is op uw Ford B-Max.

Altijd een aanbieding!

Bij Ardea Auto hebben we altijd een geweldige aanbieding op bijna alle modellen, profiteer van extra aanschafvoordeel!

Door de voorportieren en de schuifbare achterportieren te openen heeft u aan beide zijden een onbelemmerde opening van 1,5m.

Het slimme gebruik van de ruimte zorgt voor een verrassende veelzijdigheid. De neerklapbare passagiersstoel en achterbank bieden in een mum van tijd een 2,35m lange bagageruimte.

De hoge zitpositie geeft u een goed overzicht over de weg. Doordachte details en vakmanschap hebben geresulteerd in een sfeerverhogend interieur.

Zuinige en krachtige techniek

De nieuwe Ford B-Max is uit te rusten met zuinige EcoBoost benzinemotoren en een ECOnetic dieselmotor die het laagste brandstofverbruik en de laagste milieubelasting kennen in het MPV-segment, maar desondanks geprezen worden door de fijne en krachtige prestaties. De 1.0 EcoBoost benzinemotor is hierdoor driemaal uitgeroepen tot Engine of the Year 2012, 2013 & 2014. De ECOnetic dieselmotor is zelfs zo zuinig en efficiënt dat u profiteert van gunstige bijtellingtarieven en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor de Ford B-MAX?