Transit
Vanaf € 23.725

Ontdek dit model

Ranger
Vanaf € 26.100

Ontdek dit model

Het grootste aanbod aan Ford bedrijfswagens

Bij een dealer met het grootste aanbod Ford bedrijfswagens, bent u er altijd van verzekerd dat u de juiste prijs betaalt. Of het nu gaat voor een bedrijfswagen voor u als ZZP’er of om een op maat samengesteld wagenpark, onze ervaren accountmanagers staan altijd voor u klaar. Ze helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste Ford bedrijfswagens, die precies aan uw wensen en eisen voldoen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u uw werkzaamheden op een goede manier kunt uitvoeren.

In ons aanbod Ford bedrijfswagens vindt u de wagen die bij uw bedrijf past

Ford-dealer Stern is met 13 verschillende vestigingen een van de grootste dealers van Ford bedrijfswagens in Nederland. Hierdoor weten wij als geen ander hoe u de bedrijfswagen kiest die het beste bij uw onderneming past. In ons assortiment vindt u de beste Ford bedrijfswagens, zoals:

De voordelen van het financieren van uw bedrijfswagen bij Ford-dealer Stern

Kiest u ervoor om uw bedrijfswagens te financieren via Ardea Auto, dan ervaart u verschillende voordelen. Zo wordt de financiering altijd vormgegeven op basis van uw situatie, bepaalt u zelf de looptijd, wordt u economisch eigenaar van de auto en profiteert u van investeringsaftrek.

Ga langs bij een van onze vestigingen voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor het aanschaffen van Ford bedrijfswagens? Kom dan langs in een van de Ford-dealer Stern vestigingen in Noord- en Zuid-Holland. Of vraag eenvoudig online een offerte aan.