Upgrade Pack nieuwe Ford Focus

0

Ook voor de nieuwe Ford Focus is een voordelig Upgrade Pack beschikbaar. Bijzonder is dat dit eigenlijk uit drie afzonderlijke packs bestaat. 

Bestel de nieuwe Ford Focus nog dit jaar. Want tot en met 31 december 2018 biedt de Ford-dealer op deze auto het Upgrade Pack voordelig aan, van 1.350 voor slechts 995 euro. En het mooie is: dit pack bestaat eigenlijk uit drie afzonderlijke optiepakketten. Zo krijg je een goed uitgeruste Focus afgeleverd. 

Het Upgrade Pack bevat om te beginnen het Technology Pack. Dat bestaat uit adaptieve cruise control, het Driver Alert-rijhulpsysteem, verkeersbordherkenning en een grootlicht assistent. Als tweede is er het Parking Pack, een actieve parkeerhulp (die voor de achttrapsautomaat kan zelfs volledig zelfstandig inparkeren), een achteruitrijcamera en bescherming van de deurrand. 

Tot slot zit ook een audiosysteem in het Upgrade Pack. Preciezer: Bang & Olufsen Play met tien speakers, waaronder een subwoofer. Het systeem levert 675 Watt. Ook een digitale radio-ontvanger (DAB+) maakt deel uit van dit pakket. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *