Ford Options: financiering met 3,7 procent rente

Ford biedt tijdelijk een voordelige financiering aan. Met Ford Options rijd je tegen een vast maandbedrag in een nieuwe Ford.

Ford Options is rijden in een nieuwe auto voor een vast maandbedrag. De looptijd is 2 of 3 jaar en na die tijd geeft Ford een gegarandeerde inruilwaarde terug voor de auto. Je betaalt dus alleen het verschil tussen de nieuwprijs en de inruilwaarde, plus rente. Die rente is nu tijdelijk verlaagd naar 3,7 procent. 

Je kunt bij Ford Options zelf kiezen of je een bedrag wilt aanbetalen of niet, in dat laatste geval wordt het maandbedrag hoger. Verder kun je kiezen voor een jaarkilometrage van 20.000 of 30.000, je keuze heeft invloed op de hoogte van de waarde aan het eind van je contract.

Na afloop van de looptijd kun je de auto teruggeven, overnemen voor de vooraf bepaalde waarde of een nieuw contract met een nieuwe auto aangaan. Ford Options is mogelijk vanaf 129 euro per maand, voor de Fiesta. Voor bijvoorbeeld de nieuwe Focus betaal je vanaf 179 euro per maand bij een looptijd van 37 maanden.

Update

Ford heeft deze actie verlengd tot en met 30 september 2018. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *