Technology Packs met korting bij Ford

De Ford B-Max, C-Max, Focus, S-Max en Galaxy zijn tijdelijk te verkrijgen met voordelige Technology Packs. De korting kan oplopen tot duizenden euro’s.

Ford biedt op al zijn uitloopmodellen voordelige Technology Packs aan. Het voordeel loopt op van enkele honderden euro’s tot ruim 2.500 euro. We hebben de inhoud van de verschillende pakketten en de kortingen voor je uiteengezet per model

B-Max

Voor de B-Max zijn er twee Technology Packs. Het goedkoopste pakket is afgeprijsd van 900 naar 495 euro en omvat een navigatiesysteem met 5 inch kleurenscherm en uitgebreide Bluetooth-mogelijkheden. Bij het Advanced Technology Pack wordt de uitrusting aangevuld met een achteruitrijcamera, elektrisch verwarmbare voorruit, een noordremsysteem, parkeersensoren en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Je betaalt hier tijdelijk 995 euro voor, een korting van 655 euro.

C-Max

Voor 1.375 euro krijg je op de Ford C-Max het Technology Pack met multimediasysteem, middenarmsteun en parkeersensoren achter. De normale prijs is 1.775 euro. 

Focus

Een navigatiesysteem met 8 inch aanraakscherm, een armsteun in de middenconsole, smartphonekoppeling en parkeersensoren achter. Dat zit er allemaal in het Technology Pack van de Focus. Tijdelijk betaal je hiervoor geen 1.725 maar 1.250 euro. Voor 25 euro extra krijg je het uitgebreide pakket met inparkeersysteem. De korting loopt dan op tot 700 euro.

S-Max en Galaxy

De S-max en Galaxy zijn verkrijgbaar met het Advanced Technology Pack met daarin een navigatiesysteem, digitale radio, parkeersensoren voor en achter en een inparkeersysteem. Je betaalt nu slechts 995 euro, terwijl de normale prijs 3.575 euro is. De korting bedraagt dus maar liefst 2.580 euro.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *