Ford Focus ST-Line Limited Edition

Uitsluitend uit voorraad leverbaar: de Ford Focus ST-Line Limited Edition. Ook op deze extra krachtige uitvoering geldt de aankooppremie van 1.500 euro.

De sportief aangeklede Ford Focus ST-Line is verkrijgbaar als hatchback en Wagon, met diverse motoren. Tijdelijk is er – uitsluitend uit voorraad leverbaar – ook de ST-Line Limited Edition. Deze is voorzien van de extra krachtige 1.5 Ecoboost-benzinemotor die 182 pk kan produceren. De krachtbron is gekoppeld aan een handmatig te bedienen zesbak.

Net als de overige Ford Focus-uitvoeringen ontvang je op deze speciale ST-Line de aankooppremie van 1.500 euro. Daarmee is de Limited Edition tijdelijk te bestellen vanaf 23.800 euro als hatchback en vanaf 24.700 euro als Wagon. 

Natuurlijk is ook deze beperkt verkrijgbare Focus voorzien van de sportieve ST-Line-styling. Onder meer een full-body stylingkit met grijze remklauwen en kleine achterspoiler sieren het uiterlijk. Verder zijn er met rood afgewerkte sportstoelen, sportpedalen, een sportstuur, sportwielophanging, instaplijsten en meer. 

Alle voordelen op een rij

  • ST-Line styling
  • extra accessoires
  • 182 pk motor
  • aankooppremie

Maar de Limited Edition krijgt ook 18 inch lichtmetalen wielen mee, spiegels en een dak in Shadow Black-uitvoering, elektrisch verwarmbare voorstoelen en stuurwiel, plus voorruitverwarming. Tegen de meerprijs van 1.095 euro is half-(eco)lederen/suède bekleding verkrijgbaar.  

Update

Consumentenadviesprijs aangepast naar prijspeil oktober 2017. Actie verlengd tot onbepaalde datum.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *