Ford Super Voorraad Voordeel

Het voordeel dat Ford geeft op de Mondeo, S-Max en Galaxy uit voorraad is inderdaad super: van 4.900 tot wel 7.500 euro.

Bij de Ford-dealers staan zakelijke topmodellen gereed waarop je Super Voorraad Voordeel ontvangt. We hebben het over minimaal 4.900 euro korting maar het bedrag kan oplopen tot liefst 7.500 euro. Voor zakelijke rijders betekent dit natuurlijk minder bijtelling.

Er is keuze uit de Galaxy, S-Max en alle varianten van de Mondeo, dus ook de luxe Vignale-versie of bijvoorbeeld de stationwagon. Het voordeel varieert per model en uitvoering maar ook gedurende de actie – de exacte prijs en uitrusting worden pas op de dag van aflevering definitief vastgesteld. 

Als voorbeeld nemen we de Ford S-Max 1.5 Ecoboost Titanium (160 pk) die aangeboden wordt inclusief Advanced Technology Pack en Winter Pack. Op de consumentenadviesprijs verstrekt Ford ten tijde van schrijven 6.970 euro voordeel, waardoor de actieprijs van de auto uitkomt op 36.662 euro. 

Vraag de Ford-dealer naar de beschikbare voorraad en bijbehorende actieprijzen. De voorraad is beperkt, sommige uitvoeringen kunnen tussentijds uitverkocht zijn. 

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *