Voordelige Ford Upgrade Packs

0

Als je toch een nieuwe Ford aanschaft, neem er dan een voordelig accessoirepack bij. Want de Ford Upgrade Packs komen alle met korting.

Voor de populairste Ford-modellen zijn tijdelijk voordelige Upgrade Packs beschikbaar. Deze accessoirepacks geven jouw nieuw bestelde Ford meer luxe, looks of comfort. Er zijn voordeelpakketten leverbaar voor de Ford Ka+, Fiesta, EcoSport, de nieuwe Focus en Focus ST en de hybride Mondeo.

De samenstelling, prijs en het voordeel kan verschillen per model; ook is de verkrijgbaarheid afhankelijk van de uitvoering die je bestelt. Kies je bijvoorbeeld een Ford EcoSport dan is er voor de Titanium-uitvoering een Upgrade Pack dat is afgeprijsd van 2150 euro voor 1.595 euro. Het biedt navigatie, stoelverwarming, een achteruitrijcamera en meer. Bestel je een EcoSport ST-Line dan kun je het vergelijkbare ST-Line Upgrade Pack nemen, hiervoor betaal je geen 1.400 maar nu slechts 895 euro. 

Op sommige modellen biedt de Ford-dealer ook losse opties voordelig aan. Zo zijn voor de Ford Ka+ Trend Ultimate goedkope lichtmetalen wielen beschikbaar en voor de Ford Mondeo Hybrid een audiosysteem-upgrade inclusief achteruitrijcamera. Op die laatste upgrade ontvang je liefst 1.430 euro korting. Vraag de Ford-dealer naar de mogelijkheden.

Update: deze actie verlengd tot en met 31 december.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *