Bedrijfswageninrichting

Waarom een bedrijfswagen inrichten bij Ardea Auto?

Een bedrijfswagen is het effectiefst als hij aansluit bij de werkzaamheden van zijn berijder. Bij Ardea Auto kunt u daarom via SternTec ook terecht voor de inrichting van uw ideale bedrijfswagen: volledig naar uw wens kan uw bedrijfswagen worden ingericht. De hoogwaardige productlijnen zijn van hoge kwaliteit en zijn afgestemd op variërende bedrijfswageninrichtingen, zodat voor u de ultieme bedrijfswageninrichting samengesteld kan worden.

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. U wordt ontvangen bij Ardea Auto en u krijgt hier deskundig advies op maat om de beste bedrijfswageninrichting voor u te creëren. Uiteraard beslist u zelf mee met het ontwerp wat geheel aansluit bij uw werkzaamheden.
  2. U ontvangt dan vooraf een offerte en krijgt voorbeelden in 3D te zien om de bedrijfsinrichting te visualiseren.
  3. Als we tot een akkoord zijn gekomen over de bedrijfswageninrichting op maat, begint de inbouw van de bedrijfswageninrichting. De inrichting is van hoge kwaliteit en wordt gemonteerd door vakmensen, zodat u snel en met kwaliteit op weg kunt.
  4. U haalt uw bedrijfswagen met nieuwe bedrijfswageninrichting weer op bij uw Ardea Auto vestiging.

Met SternTec kiest u dus voor:

  • Gemak: U brengt de bedrijfswagen bij Ardea Auto en haalt hem ook weer op bij Ardea Auto. Voor de rest heeft u nergens omkijken naar.
  • 35 jaar ervaring van vakmensen die beschikken over de modernste technieken en modernste werklokalen
  • Persoonlijke aandacht: u krijgt deskundig advies voor de ideale bedrijfswageninrichting. Een bedrijfsinrichting die perfect aansluit bij uw werkzaamheden wordt hierdoor gerealiseerd.
  • Voor alle soorten werkzaamheden is een bedrijfswageninrichting te realiseren
  • Snelle afhandeling