Intelligent en elegant

Intelligente technologieën en ultramoderne styling, opwindende prestaties en nauwkeurig sturen: dit alles zorgt ervoor dat de gloednieuwe S-MAX uniek in zijn soort is.

De S-MAX is een ruime en veelzijdige auto van hoge kwaliteit die uitstekend wordt aangedreven door een reeks zuinige en krachtige EcoBoost benzinemotoren of TDCi dieselmotoren.

Chique en sportief

De Ford S-MAX is een chique en sportieve SAV (Sports Activity Vehicle). Stijl wordt gecombineerd met sportiviteit, functionaliteit en kwaliteit. Het exterieur is sportief vormgegeven en in het luxe afgewerkte interieur vindt u zeeën aan ruimte.

Neem plaats in de gloednieuwe S-MAX en ervaar een verfijnd interieur: een dynamisch toevluchtsoord dat de allernieuwste styling met eersteklas afwerking en opvallende technologieën combineert.

Paaltjes en lage muurtjes. De achteruitrijcamera laat u op een scherm in het dashboard zien wat er zich achter de auto bevindt. Het systeem geeft ook virtuele richtlijnen weer, om u te helpen in de kleinste ruimtes te parkeren.

De Ford Dynamic LED-koplampen van de adaptieve verlichting zijn niet alleen opvallend; ze zijn ook slim. Een reeks LED’s levert een nauwkeurig lichtpatroon en hun intens heldere, natuurlijke licht biedt uitstekende verlichting.

Laat ons u overtuigen

Ford dealer Ardea Auto heeft altijd een ruim aanbod van de Ford S-MAX, geheel passend bij uw smaak. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren en voorzien van deskundig advies op maat. Bij Ardea Auto beschikken we over diverse demomodellen van de Ford S-MAX. U kunt bij één van onze vestigingen zelf een proefritafspraak inplannen wanneer het u uitkomt, zodat u zelf het prachtige design, de grote functionaliteit en de fantastische rijeiegenschappen kunt ervaren! De Ford S-MAX is uit voorraad leverbaar.