Altijd een top aanbieding bij Ardea Auto

Ford Transit Courier aanbieding

Klik op de afbeelding om de actie te bekijken.

De Ford Transit Courier is een zeer functionele en compacte bedrijfswagen, die vooral in drukke steden erg handig is. Door zijn geschikte formaat kunt u hem makkelijk parkeren en zal hij gemakkelijk laten besturen. U beschikt over een grote laadruimte, zuinige en krachtige aandrijflijnen, slimme Ford technologie en een prachtig design in de Ford Transit Courier!

Ford Transit Connect aanbieding

Klik op de afbeelding om de actie te bekijken.

De nieuwe Ford Transit Connect is dé compacte bedrijfswagen van Ford. De nieuwe Ford Transit Connect is voorzien van een compleet nieuw design met de uitstraling van een personenwagen. De nieuwe Transit Connect wordt aangedreven door krachtige, zuinige benzine- en dieselmotoren en beschikt over een grote laadruimte!

Ford Transit Custom aanbieding

Klik op de afbeelding om de actie te bekijken.

De Ford Transit Custom is de middelgrote bedrijfswagen in onze compleet nieuwe Ford Transit modellijn. De Transit Custom is onder meer door zijn grote efficiëntie, functionele design, grote laadruimte, de vele optionele Ford technologieën en de verfijnde ECOnetic dieseltechniek uitgeroepen tot International Van of the Year!

Ford Transit aanbieding

Klik op de afbeelding om de actie te bekijken.

De grootste bedrijfswagen uit het modellengamma die wij u kunnen aanbieden: de nieuwe Ford Transit. Hij is te bestellen in vijf verschillende carrosserievarianten, vijf verschillende carrosserielengtes, laadvermogens uiteenlopend van 2900kg tot 4700kg en geheel afhankelijk van het gebruik kunt u de nieuwe Transit bestellen met voorwielaandrijving, achterwielaandrijving of vierwielaandrijving.

Ford Ranger aanbieding

Klik op de afbeelding om de actie te bekijken.

De Ford Ranger is een unieke pick-up truck die elk terrein aan kan. Met een sterke 4×4 wielaandrijving, een reeks sterke dieselmotoren met een enorm koppel en trekvermogen en een grote laadbak is het het een bijzonder functionele pick-up die elke omstandigheid de baas zal zijn. Offroad rijden was nog nooit zo comfortabel en leuk!
Mede hierdoor is de Ford Ranger verkozen tot International Pick Up of the Year!

Meer over onze modellen

Meer over onze modellen

Bekijk alle informatie of download de brochure en/of prijslijst
Uw accountmanager

Uw accountmanager

We staan altijd voor u klaar, zoek uw dichtstbijzijnde accountmanager
Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Naast kopen kan financieren of leasen een aantrekkelijk voordeel bieden, we leggen het u graag uit!