Autogarage Zoetermeer

De gespecialiseerde automonteurs van onze autogarage in Zoetermeer zijn van alle markten thuis. Zij verzorgen niet alleen onderhoud aan uw auto, maar ook voor de verplichte APK keuring kunt u bij onze autogarage in Zoetermeer terecht. U betaalt dan een vast bedrag voor alle verplichte keuringsonderdelen, de afmeldkosten en een milieumeting. Vaak kunt u wachten tot de APK keuring klaar is.

Klik hier voor een online afspraak

Zijn er gebreken geconstateerd tijdens de APK keuring in onze autogarage in Zoetermeer?

Vaak kan uw auto na een APK keuring worden goedgekeurd, maar soms blijken er helaas gebreken te zijn. In dat geval wordt uw auto afgekeurd en heeft u geen toestemming om nog de weg op te gaan met uw auto, totdat de gebreken verholpen zijn. Maar geen paniek! De kundige automonteurs van Ardea Auto verhelpen alle gebreken aan uw auto snel en vakkundig, zodat u snel weer de weg op kan.

Naast APK keuring nog veel meer diensten in de autogarage in Zoetermeer

Behalve het uitvoeren van uw APK keuring, kunt u voor nog veel meer diensten terecht in onze autogarage in Zoetermeer. Wij geven uw auto ook graag een uitgebreide onderhoudsbeurt. Is er iets stuk aan uw auto, of maakt uw auto een raar geluid dat u niet helemaal vertrouwt? Kom ook dan langs in onze autogarage in Zoetermeer. Onze behulpzame monteurs kijken uw auto dan grondig na en voeren reparaties uit als dat nodig is. Moet er een onderdeel vervangen worden? Dan gebruiken wij originele onderdelen. Daarnaast vervangen wij nooit onderdelen zonder uw toestemming. Moet er iets gebeuren aan uw auto? Maak snel een afspraak. Bel: 079 – 3517000.

Interessante pagina’s:

Autogarage Amstelveen | Autogarage Amsterdam Zuidoost | Autogarage Amsterdam Zuidoost