Autogarage Sliedrecht

Vanuit onze autogarage in Sliedrecht voeren onze ervaren automonteurs tal van werkzaamheden uit aan auto’s van alle merken. Zo voeren zij een gedegen APK keuring uit, die uw auto klaarstoomt voor nog vele veilige kilometers. Ook worden de steeds strenger wordende milieueisen meegenomen. Na een APK keuring bij onze gespecialiseerde autogarage in Sliedrecht bent u verzekerd van veilige, milieuvriendelijke ritten.

Klik hier voor een online afspraak

Gedegen APK keuring bij een gespecialiseerde autogarage in Sliedrecht

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in heel Europa verplicht en heeft als doel het bevorderen van de verkeersveiligheid en het beschermen van het milieu. Als RDW-erkende autogarage voeren de monteurs van Ardea Auto in Sliedrecht graag een grondige APK keuring aan uw personenauto Zo weet u zeker dat uw auto aan de eisen voldoet

Hoe ziet een APK keuring bij onze autogarage in Sliedrecht eruit?

Tijdens een APK keuring controleren onze monteurs op drie verschillende onderdelen:

  • Verkeersveiligheid, zoals de remmen, wielophanging, schokdempers, banden stuurinrichting, de verlichting en carrosserie.
  • Het mileu: hoeveel uitlaatgassen stoot uw auto uit en waar bestaan deze gassen uit?
  • De registratie: de kilometerstand, het voertuigbewijs het identificatienummer en de gebruikte brandstof.

Deze eisen worden wettelijk bepaald en zijn in heel Europa hetzelfde. Zo rijdt u ook op vakantie of tijdens andere reizen door Europa rond in een veilige auto. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een APK keuring bij onze gespecialiseerde autogarage in Sliedrecht. Onze ervaren en vakkundige monteurs helpen u graag zodat u nog vele veilige kilometers kunt maken, zonder het milieu al te veel te belasten. Bel: 0184-418088.

Interessante pagina’s:

Autogarage Zoetermeer | Autogarage Amstelveen | Autogarage Amsterdam Zuidoost