Autogarage Rotterdam-Zuid

Bij onze gerenommeerde autogarage in Rotterdam-Zuid bieden wij vele diensten, waaronder een APK keuring. Wanneer u langskomt in onze autogarage keurt onze ervaren keurmeester uw auto grondig op een aantal wettelijke eisen. Op deze manier maakt u nog vele veilige kilometers. Ook zorgen wij ervoor dat uw auto voldoet aan de geldende milieueisen.

Klik hier voor een online afspraak

APK keuring in onze autogarage in Rotterdam Zuid, klaar terwijl u wacht

Wanneer u uw auto bij ons langsbrengt voor een APK keuring, kunt u in de meeste gevallen wachten tot de keuring klaar is. Dit onder het genot van een kopje koffie en gratis Wifi. Nog nooit was het laten keuren van uw auto zo eenvoudig!

Altijd vervangend vervoer bij reparaties

Wanneer er na een APK keuring reparaties nodig blijken te zijn, voeren wij deze natuurlijk direct uit in onze goed uitgeruste autogarage in Rotterdam-Zuid. Kunt u hier niet op wachten? Dan zorgen wij uiteraard voor vervangend vervoer. U kunt gebruik maken van gratis leenfietsen of van een vervangende auto tegen een geringe vergoeding.

Maak een afspraak voor een zeer complete APK keuring

Onze keurmeesters van onze autogarage in Rotterdam-Zuid keuren uw auto grondig. Voor een vast bedrag inclusief afmeldkosten krijgt uw auto een grondige APK keuring inclusief milieumeting. Met een APK keuring van de specialist in Rotterdam-Zuid weet u waar u aan toe bent. Wij keuren auto’s van alle merken en zelfs voor een APK keuring van uw camper kunt u bij ons terecht. Bel snel voor het maken van een afspraak in onze autogarage in Rotterdam-Zuid: 010 – 4927777.

Interessante pagina’s:

Autogarage Schiedam | Autogarage Sliedrecht | Autogarage Zoetermeer