Autogarage Rotterdam Alexanderpolder

Zoekt u een autogarage in Rotterdam Alexanderpolder waar u terecht kunt voor het uitvoeren van een APK keuring en onderhoudsbeurten? Maak dan een afspraak bij Ardea Auto. In onze autogarage werken monteurs en keurmeesters met jarenlange ervaring, waardoor u gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit én dat met een persoonlijker service.

Klik hier voor een online afspraak

Direct duidelijkheid na de APK keuring bij onze autogarage in Rotterdam Alexanderpolder

Een uitstekende service staat altijd centraal bij onze autogarage in Rotterdam Alexanderpolder, dus ook wanneer u een APK keuring laat uitvoeren. Onze ervaren keurmeester controleert uw auto op drie onderwerpen terwijl u wacht. Zo komen veiligheid, milieu en documentatie aan bod. Na het uitvoeren van de keuring ontvangt u een duidelijk keuringsrapport met daarop de goedgekeurde en afgekeurde onderdelen van uw auto en advies. Het mooie van alles is dat u slechts één vaste prijs betaalt, waarbij de afmeldkosten en milieumeting zijn inbegrepen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan als u kiest voor een APK keuring in onze autogarage in Rotterdam Alexanderpolder.

U kunt met elk merk auto bij ons terecht

Rijdt u een Ford, Audi, BMW, Mercedes of een ander merk auto? Dan bent u van harte welkom in onze autogarage in Rotterdam Alexanderpolder voor het uitvoeren van een APK keuring. Wilt u graag meer weten over de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren aan uw auto of over de APK keuring? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 010-2070707. Direct een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of APK keuring? Dat kan eenvoudig via de website.

Interessante pagina’s:

Autogarage Rotterdam Zuid | Autogarage Schiedam | Autogarage Sliedrecht