Autogarage Noordwijk

Ga naar Ardea Auto, dé autogarage in Noordwijk, voor het laten uitvoeren van een APK keuring, een grote beurt of een kleine beurt. U vindt bij ons enkel ervaren keurmeesters en monteurs, zodat uw auto altijd in goede handen is en u snel en veilig weer de weg op gaat.

Klik hier voor een online afspraak

Hoe gaat een APK keuring bij onze autogarage in Noordwijk in zijn werk?

Als u uw auto langsbrengt bij onze autogarage in Noordwijk voor het uitvoeren van een APK keuring weet u zeker dat deze goed wordt gecontroleerd. Dit wordt gedaan op het gebied van veiligheid, milieu en documentatie. Wij zorgen er altijd voor dat de APK keuring in Noordwijk vlot verloopt. Zo vlot zelfs dat u gewoon kunt blijven wachten tijdens de keuring. U geniet dan van een kopje koffie of thee en gratis Wifi.

Bespaar op de kosten met een grote of kleine beurt

U kunt het uitvoeren van een APK keuring in onze autogarage in Noordwijk eenvoudig combineren met een grote of kleine beurt. Tijdens de kleine beurt wordt uw auto op verschillende cruciale punten onder handen genomen die ook aanbod komen tijdens de keuring. De grote beur tis hier een uitbreiding van, waarbij wel meer dan 80 punten worden gecheckt. Met zowel een grote als kleine beurt vergroot u de kans aanzienlijk dat uw auto goed door de APK keuring komt.

Ervaar de voordelen van onze persoonlijke aanpak

Als u kiest voor de autogarage van Ardea Auto in Noordwijk, dan weet u zeker dat uw APK keuring of onderhoudsbeurt altijd verloopt met een persoonlijke aanpak. Direct een afspraak maken? Dit doet u eenvoudig via de website of door te bellen naar 071-3641015.

Interessante pagina’s:

Autogarage Rotterdam Alexanderpolder | Autogarage Rotterdam Zuid | Autogarage Schiedam