Autogarage Naaldwijk

Kom langs bij onze autogarage in Naaldwijk voor het laten uitvoering van een APK keuring, grote beurt, kleine beur tof onderhoud. U profiteert hier altijd van de scherpste tarieven, de beste service en de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u snel en zonder problemen weer de weg op kunt.

Klik hier voor een online afspraak

Bij onze autogarage in Naaldwijk ontvangt u altijd de beste service

Als u bijvoorbeeld een APK keuring laat uitvoeren bij een autogarage in Naaldwijk, wilt u uiteraard wel profiteren van een uitstekende service. Kies daarom voor Ardea Auto. Bij ons staan uw wensen en de zorg voor uw auto centraal.

Dit wordt er gecontroleerd tijdens een APK keuring in Naaldwijk

Heeft u enig idee wat er allemaal wordt gecontroleerd tijdens de verplichte APK keuring in onze autogarage in Naaldwijk? Dat is wel zo fijn om te weten voordat u uw auto aan iemand achterlaat. Bij de APK keuring wordt uw auto op drie verschillende vlakken gecontroleerd: veiligheid, milieu en documentatie. Zo worden de remschijven gecontroleerd, de uitlaatgassen gecheckt en uw kentekenpapieren onder de loep genomen. Blijkt er iets niet te kloppen of te voldoen aan de eisen? Dan zorgen wij er graag samen met u voor dat dit wordt opgelost.

Kom langs of maak direct een afspraak

Wilt u uw auto voorzien van een APK keuring of een andere vorm van onderhoud bij onze autogarage in Naaldwijk? Maak dan eenvoudig een afspraak via de website. Liever persoonlijk contact? Kom dan langs in onze zaak in Naaldwijk of bel ons via 0174-636452.

Interessante pagina’s:

Autogarage Noordwijk | Autogarage Rotterdam Alexanderpolder | Autogarage Rotterdam Zuid