Autogarage Lisse

Bij de ervaren autogarage van Ardea Auto in Lisse kunt u terecht voor een tal van diensten. Zo bieden zij een deskundige APK keuring, een uitgebreide grote en kleine beurt en goed onderhoud. Na een bezoek aan onze zaak gaat u gegarandeerd veilig weer de weg op.

Klik hier voor een online afspraak

Laat bij onze autogarage in Lisse de APK keuring uitvoeren

Is de tijd weer aangebroken om uw auto te voorzien van een APK keuring in Lisse? Ardea Auto zorgt ervoor dat uw auto wordt gekeurd door ervaren keurmeesters die snel en voordelig uw auto keuren. Zelfs zo snel dat u gewoon kunt blijven wachten in onze autogarage in Lisse onder het genot van een kopje koffie of thee tijdens het uitvoeren van de APK keuring.

Bespaar op de kosten door de APK te combineren met een grote of kleine beurt

Wij raden u aan om de APK keuring in onze autogarage in Lisse te combineren met een grote of kleine beurt. Waarom? Dit kan flink op de kosten besparen. Tijdens de grote en kleine beurt worden namelijk veel punten direct aangepakt waar de APK keuring op controleert. Zo vergroot u de kans dat uw auto goedgekeurd wordt, waardoor geen reparaties nodig zijn.

Zorg dat u op tijd een afspraak maakt

Het is erg belangrijk dat u tijdig een afspraak maakt voor het laten uitvoeren van uw APK keuring bij onze autogarage in Lisse. U voorkomt zo dat u te laat de APK keuring laat uitvoeren en een boete krijgt. U maakt eenvoudig online een afspraak of u belt met ons via 0252-466905.

Interessante pagina’s:

Autogarage Naaldwijk | Autogarage Noordwijk | Autogarage Rotterdam Alexanderpolder