Autogarage Hoofddorp

Bij onze moderne autogarage in Hoofddorp bent u aan het juiste adres voor verschillende diensten. Wij helpen u altijd, ongeacht het merk van uw auto. Of u nu een gedegen APK keuring wilt laten uitvoeren of een reparatie aan uw auto nodig heeft, onze deskundige automonteurs lossen alles voor u op in onze goed uitgeruste autogarage in Hoofddorp.

Klik hier voor een online afspraak

Vakkundige reparaties aan alle onderdelen van uw auto bij de autogarage in Hoofddorp

Heeft u het idee dat een onderdeel van uw auto niet helemaal goed meer functioneert? Of heeft u een kleine aanrijding gehad en is uw bumper hierbij beschadigd? Is er iets tegen uw voorruit aan gekomen waardoor er nu een sterretje of barst inzit? Er kunnen allerlei redenen zijn waarom er iets aan uw auto gerepareerd moet worden. Of er nu reparaties nodig zijn aan de ruiten van uw auto, of er is schadeherstel nodig, wij helpen u graag.

Uitgebreide APK keuring in onze autogarage in Hoofddorp

In onze werkplaats zijn onze monteurs van alle gemakken voorzien om alle gebreken aan uw auto vakkundig op te lossen. Ook keuren zij hier uw auto op alle verplicht gestelde punten, zoals verkeersveiligheids- en milieueisen. Op deze manier rijdt u snel weer veilig rond op de Nederlandse wegen en kunt u met gerust hart op reis naar het buitenland met de auto. Met Ardea Auto in Hoofddorp heeft u zekerheid tijdens uw APK keuring. Dat wilt u toch ook? Bel daarom voor een reparatie of APK keuring met onze autogarage in Hoofddorp. U bereikt ons op telefoonnummer: 023 – 5683200.

Interessante pagina’s:

Ford Focus RS | Ford Fiesta ST | Grote beurt auto