Autogarage Gorinchem

Uw auto biedt u voor een APK keuring of onderhoud aan bij een gespecialiseerde autogarage in Gorinchem. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten tijdens de APK keuring. De keuring wordt zelfs gedaan terwijl u wacht en geniet van gratis Wifi en koffie of thee.

Klik hier voor een online afspraak

Wat wordt er precies gecontroleerd tijdens een APK keuring bij onze autogarage in Gorinchem?

Een APK keuring is verplicht in heel Europa en is in het leven geroepen om de veiligheid te bevorderen en het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit zijn daarom ook de grootste controlepunten tijdens het uitvoeren van een APK keuring in onze autogarage in Gorinchem. De veiligheid wordt bijvoorbeeld gegarandeerd door de controle van de verlichting, de remschijven, de wielophanging en de bandenspanning. Naast de veiligheid en het milieu wordt ook de documentatie van uw auto gecontroleerd. Zo weet u zeker dat u in een veilige auto rijdt.

Laat uw auto op tijd keuren om boetes te voorkomen

Zoals eerder genoemd is het laten uitvoeren van een APK keuring verplicht. Afhankelijk van de auto die u heeft, de leeftijd ervan en de eerste keer dat het kenteken is geregistreerd wordt bepaald wanneer uw auto toe is aan een APK keuring bij onze autogarage in Gorinchem. Laat u de auto niet op tijd keuren? Dan heeft u de kans op een boete. Plan daarom altijd ruim van tevoren een afspraak bij ons in.

Een afspraak maken doet u eenvoudig online

Het maken van een afspraak bij onze autogarage is erg eenvoudig. U doet dit namelijk gewoon vanuit uw luie stoel! Vul online uw gegevens in, kies onze vestiging in Gorinchem en u ziet direct wanneer u bij ons terecht kunt. Heeft u eerst een vraag of wilt u telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via 0183-646001.

Interessante pagina’s:

Autogarage Lisse | Autogarage Naaldwijk | Autogarage Noordwijk