Autogarage Dordrecht

De APK keuring laat u uitvoeren door een gespecialiseerde autogarage in Dordrecht. Wij zijn een erkende Ford dealer, maar ook als u een BMW, Audi, Mercedes of ander merk auto heeft bent u bij ons van harte welkom. Een APK keuring combineren met een grote of kleine beurt? Ook dat is mogelijk! Neem direct contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Klik hier voor een online afspraak

Voor al het onderhoud aan uw auto gaat u naar onze autogarage in Dordrecht

U wilt dat uw auto altijd optimaal blijft presteren. Zo weet u zeker dat u tijdens het rijden niet voor verrassingen komt te staan. Laat daarom preventief onderhoud uitvoeren bij onze autogarage in Dordrecht. U laat hier een grote of kleine beurt tegen de scherpste tarieven uitvoeren. Tijdens de kleine beurt wordt op een twintigtal cruciale punten uw auto onderhanden genomen. Denk hierbij aan het controleren van de lampen, bandenspanning en ruitenwissers. De grote beurt gaat verder dan dat. Hierbij worden meer dan 80 punten gecontroleerd en bijvoorbeeld de olie en remvloeistof ververst.

Combineer met een APK keuring in Dordrecht en bespaar op de kosten

U leest het goed. Met het combineren van een APK keuring met een grote of kleine beurt in onze autogarage in Dordrecht bespaart u op de kosten. Tijdens de grote en kleine beurt worden er namelijk veel onderdelen onderhouden die worden gecontroleerd tijdens de APK keuring bij ons in Dordrecht. Hierdoor wordt de kans op direct goedkeuren een heel stuk groter!

Ga voor een hoogwaardige keuring

Bij onze autogarage in Dordrecht werken enkel de meest ervaren monteurs en keurmeesters voor het uitvoeren van een APK keuring, grote of kleine beurt. Ervaar hier zelf de voordelen van door direct een afspraak te maken of door te bellen naar 078-6521519.

Interessante pagina’s:

Autogarage Gorinchem | Autogarage Lisse | Autogarage Naaldwijk