Autogarage Amsterdam-Zuidoost

In heel Europa is een APK keuring verplicht en daarom raden wij u aan om langs te komen bij onze gespecialiseerde autogarage in Amsterdam-Zuidoost. De vriendelijke en kundige automonteurs van Ardea Auto voeren graag een grondige keuring voor u uit. Zo weet u zeker dat uw auto voldoet aan de gestelde eisen. Wij voeren in onze autogarage in Amsterdam-Zuidoost keuringen uit aan alle auto’s.

Klik hier voor een online afspraak

Een professionele APK keuring bij onze autogarage in Amsterdam-Zuidoost

Wij voeren een professionele APK keuring uit in onze autogarage in Amsterdam-Zuidoost. Maar waar moet een goede APK keuring aan voldoen? Een goede APK keuring bestaat uit drie verschillende onderdelen:

  • Verkeersveiligheid: hierbij wordt gecontroleerd of de remmen goed werken en wordt gecontroleerd of de wielophanging, de schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie nog in goede staat zijn.
  • Het milieu: in dit onderdeel wordt gecontroleerd hoeveel en welke uitlaatgassen uw auto uitstoot.
  • Registratie: Bij het onderdeel registratie wordt bekeken of de kilometerstand klopt. Vaak wordt er met de kilometerstand gesjoemeld om zo een grotere kans te creëren om de auto te verkopen.

Het keuringsrapport na een professionele APK keuring door onze professionele autogarage in Amsterdam-Zuidoost

Het is in Nederland niet meer verplicht, maar in het buitenland moet u nog altijd een keuringsrapport kunnen tonen wanneer de politie hierom vraagt bij een aanhouding. Daarom krijgt u bij Ardea Auto altijd een keuringsrapport, of uw auto nu is goed- of afgekeurd door onze kundige keurmeester. Hierin staan de bevindingen beschreven, waarbij precies wordt vermeld wat de gebreken zijn aan welk onderdeel. Natuurlijk worden de gebreken zo snel mogelijk gerepareerd. Zo weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt. Wilt u ook zo’n professionele APK keuring laten uitvoeren door een goede autogarage in Amsterdam-Zuidoost? Bel dan: 020 – 3112700. Of maak een afspraak via onze website.

Interessante pagina’s:

Autogarage Haarlem | Autogarage Hoofddorp | Ford Focus RS